Treceți la conținutul principal

Balea Bodyspray Glow




Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid...

Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat.




Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă.





Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator.

Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut.

Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs care să pună sclipici pe voi, nu acesta este soluția), dar veți mirosi și foarte plăcut!

De asemenea, spray-ul Glow are și efect răcoritor, lucru perfect după o zi de stat la plajă. În loc de cremele grele și parfumuri, îl puteți pulveriza pe piele- și veți străluci și mirosi ca o zeiță din Olimp. Plus că economisiți o grămadă de loc în valiză!

O plimbare pe faleză sub clar de lună, o seară romantică la terasă, o ieșire în oraș sau orice mai aveți prin minte, bodyspra-ul Glow de la Balea se ridică la înălțimea așteptărilor- iar pe o pielea bronzată cu siguranță va face furori.

Mie mi-a plăcut foarte mult acest produs și chiar m-a surprins plăcut, mai ales că nu mă așteptam ca efectul de strălucire să fie atât de discret și elegant în același timp.

Ideal pentru vacanță sau serile călduțe de vară, cu siguranță o să vă scoată din anonimat!

Voi ați încerca/utiliza un astfel de spray?


Eng.

I've always loved the way that some girls looked on Pinterest or Instagram, like some true divas, with a perfect body and hair and a lovely skin, just like pure gold.

Me- I don't have a perfect body, or a perfect hair and if I have to be honest, I'm not perfect at all- I'm just normal and I have to get used to it.

I try to exercises as much as I can, eat healthy and so one, but my legs aren't fit, the swimsuit does not looks perfect on me...

But I've found the secret to a lovely, shinny skin! Balea bodyspray Glow, with pearl extract and glitter is the perfect product for summer.

It also smells quite nice- flowers and summer fruits, a cute combination of shimmer and perfume.

Balea bodyspray Glow it's easy to apply, it comes in a bottle with spray, it has a cooling effect on skin, so is perfect if you have stayed all day at the beach. 

The glitter is very-very discreet, so it's truly feminine and quite elegant I must say... it's not like all of a sudden your skin becomes a see of glitter (that's truly ugly for me), but some lovely shimmer from here to there, that makes you look pretty sexy!

I really like these product, it's suits quite well my style and also saves space in your luggage, since you can use it as a perfume and bodyspray/cream.

Would you use or buy such a product?

Comentarii

  1. Valeria Chertes4 iulie 2019 la 22:35

    Am să-l caut și eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il gasesti si il cumperi sunt convinsa ca o sa iti placa foarte mult! Cel putin mie imi place mult de tot :)

      Ștergere
  2. Iti doresc multe seri romantice alaturi de dragul tau!
    Weekend placut! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau să-l apreciez pe Dr. WHITE pentru restaurarea căsătoriei mele cu vrajă, după 1 an de separare cu soția mea, cu ajutorul marelui jucător de vrajă Dr.
    WHITE soția mea se întoarce acasă și acum suntem fericiți împreună pentru totdeauna, încă o dată datorită doctorului WHITE El vindecă tot felul de boli și, de exemplu,
    1 VRAIE DE IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX ÎNAPOI
    3 FROTUL MIEREI
    4 VRAJA DE PROMOVARE
    5 VRAJA DE PROTECȚIE
    6 VRAIA DE AFACERI
    7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
    8 HIV SIDA. 9 Inel magic
    VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA CASEI CURȚII Contactați-l pentru ajutor prin:
    WHATSAPP:
    +17168691327.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi venea să cred că mă voi reîntâlni vreodată cu fostul meu, eram atât de traumatizată stând singur fără un corp care să stea lângă mine și să fie alături de mine, dar am fost atât de norocos că într-o zi l-am întâlnit pe doctorul DAWN, după ce i-am spus despre starea mea a făcut tot posibilul să-mi vadă prietenul revenind la mine, de fapt după ce a făcut vraja, Fostul meu iubit s-a întors la mine în mai puțin de 48 de ore, fostul meu iubit s-a întors implorându-mă că nu mă va părăsi niciodată din nou. 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație. Este foarte puternic în treburile lui;
    * dragoste
    vrăji * vrăji de atracție
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * opriți divorțul
    * rup obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și toate bolile
    * vraja protectoare
    * probleme de infertilitate si sarcina
    * vraja de loterie
    * vraja norocoasa
    Contactați Dr. Ediomo pe e-mailul său: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  5. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.

    *Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

    *Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
    Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde