Treceți la conținutul principal

TM sau cum să descoperi România altfel

Travelminit te răsfață c-o vacanță minunată
Să descoperi România,
S-o străbați în lung și-n lat,
De la mare pân la munte, 
Să guști din bucate multe.

Cu tichete de vacanță
Îți rezolvi treaba pe dată,
Și c-un click de la birou
Îți rezervi online în dată

Camera La Maisonnette
Să respiri aer de munte
Să te relaxezi la umbră
În miros de pin și brad!



Nu am mai călătorit niciodată folosind tichete de vacanță, dar toți cei care au făcut-o deja sunt tare încântați de această metodă de a își plăti concediul, așa că m-au făcut tare curioasă de cum se procedează.

Așa că animată de curiozitate am început să mă informez cu privire la Travelminit, o platformă online unde se găsesc o multitudine de cazări pe teritoriul României; ce oferă și sprijin de specialitate pe tot parcursul rezervării (și după), motiv pentru care a devenit repede preferata familiilor, grupurilor și organizatorilor de conferințe.

Nouă ne-a atras atenția dintre multitudinea de cazări pensiunea La Maisonnette din Brașov, un locușor tare cochet.


Și cum tichetele de vacanță sau deja celebrele vouchere de vacanță ne-au fost promise anul acesta de la muncă, ne-am gândit să celebrăm noul capitol ce e pe cale să se lanseze în viața noastră cu o vacanță la Brașov, un oraș ce ne e tare drag.

Desigur, trebuie să avem grijă să ne încadrăm în suma de 1450 lei/persoană; dar cum tichete primesc doar eu, pentru o excursie reușită o să mai adăugăm și ceva cash pe lângă valoarea tichetului.

Plata cu tichete de vacanță prin Travelminit ne salvează de la ananghie, căci așa economisim timp (care și așa în perioada asta e atât de prețios pentru noi)!

Și cum avem mare nevoie de un strop de concediu și ceva mai multă relaxare, La Maisonnette este alegerea ideală: aer proaspăt, munte, liniște și relaxare totală. Ca să nu mai vorbim de camerele drăguțe foc și de locația extra centrală a pensiunii, chiar în Piața Sfatului, aproape de Biserica Neagră.

Contrar felului nostru de a fi, de data aceasta nu vrem să ne aventurăm prea mult pe drumurile României, căci vrem să ne bucurăm de tot timpul rămas pentru a fi împreună! Ne dorim să savurăm Brașovul pe-ndelete, să ne plimbăm ca doi romantici nebunatici, poate să dăm o fugă în Poiană și la Viscri.

Să ne bucurăm de camerele cochete și autentice ale pensiunii, să lenevim dimineața în pleduri pufoase, să ne bucurăm de forfota orașului și de priveliștea frumoasă.

Pentru că de data asta nu ne mai dorim să fim turiștii aventuroși ce nu stau loclui o clipă, ci îndrăgostiții romantici ce au chef să se bucure doar de moment și de multă leneveală. De micile momente drăgălașe, de plimbările lejere, aerul proaspăt și cerul cristalin, de aici și acum, fără să aibă parte de emoții, palpitații ori nervi inutili.


Pentru că, din când în când, astfel de momente sunt liniștea dinaintea furtunii! Și cine știe următoarele tichete în ce moduri misterioase, aventuroase și incredibile le vom folosi?!



Articol scris pentru Super Blog 2019, ediția de primăvară.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde