Treceți la conținutul principal

Revelion la cald!

Cu toții cred că iubim perioada vacanței de Crăciun, când timpul pare că stă în loc, natura se îmbracă într-un strat grosuț de omăt, lumea este mai bună, mâncarea îmbelșugată și cheful de distracție dat la maximum!

Doar că, sincer vorbind, de la un timp...

... De când am cam îmbătrânit, 
Frigul nu prea ne mai place, că ne sâcâie la oase... 
Și deși iubim Crăciunul ș-adorăm Revelionul, 
TTare mult ne-ar mai plăcea să-l petrecem la căldură, 
Pe o plajă tropicală și servind fructe de... mare!


Și cum vremea de afară se arată atât de friguroasă, vântoasă și zgribulită, într-o fracțiune de secundă m-am decis cu a mea jumătate ca în 2018 să plecăm departe, pentru un Revelion în Thailanda

Fără prieteni, fără familie, fără obligații, fără părinți care să concureze și anul acesta la rolul de cel mai bun organizator al mesei de Revelion, fără frig, fără gălăgie și vecini prea trotilați. Doar mare, soare, nisip fin, liniște și plimbări lungi cu barca!!


Decizia astfel fiind luată, următorul și cel mai important pas era identificarea agenției potrivite (adică găsirea unui fel de complice) alături de care să ne organizăm escapada, pentru a avea cel mai reușit Revelion la cald.

După câteva click-uri pe internet, consultarea cu prieteni ce au mai călători în locuri exotice și compararea ofertelor speciale, ne-am oprit asupra celei mai simpatice agenții! Și așa Revelionul nostru la cald a devenit un Revelion Christian Tour!

Și asta pentru că ne dorim să trecem în Noul An nu ciocnind deja bine-cunoscutul pahar de șampanie, ci admirând grupurile fascinante de elefanți. Un fel de poza cu elefanții, să le înlocuim pe cele cu artificiile.

Și credeți-ne, nu a fost greu să alegem Thailand, ținând cont că pe site-ul Christian Tour am găsit oferte speciale Revelion de-a dreptul grozave.

Șapte nopți de cazare, transport cu avionul asigurat din București, ghizi locali, asigurare medicală și multe alte beneficii, precum și un circuit de neuitat, așa ca să ținem minte Revelionul acesta chiar și când o să facem Alzheimer.

Bangkok, cu ale sale peisaje și templuri uimitoare, Krabi, cu insulele fascinante, nu au cum să nu îți inspire libertate și fericire! Dorința de iubire, de frumos, amintiri incredibile și chef de viață.


Dacă înainte și în ziua de Revelion o să ne purificăm mintea, corpul și spiritul vizitând temple, fiind mai aproape de divinitate și de noi înșine, după această incursiune specială, începem anul vizitând locuri magice.

Deja îmi imaginez cum o să ne plimbăm relaxați, mână în mână, îndrăgostiți mai ceva ca la început, admirând plaja paradisiacă din Krabi și făcând scufundări în marea Andaman.

Și după experiențe atât de intense, feluri de mâncare exotice și o vacanță de iarnă altfel (care clar ne definește), o să profităm din plin de ziua liberă inclusă în circuitul Christian Tour, să facem shopping pentru noi și toți cei dragi. Asta așa, să încercăm să aducem Thailanda acasa și prin mici suveniruri, nu doar prin amintiri.

Cu bateriile încărcate, pielea și osicioarele bătrâne mângâiate blajin de soare, cu un aer exotic în priviri și plăcerea unui Revelion la cald, putem reveni pe meleaguri românești, să înfruntăm iarna și gerul mai cu spor! Și job-ul desigur, mai ales job-ul!

Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde