Treceți la conținutul principal

Happy (în) bucătărie

"Gătitul este în același timp o joacă pentru cei mici și o bucurie pentru adult. Iar gătitul făcut corect este o dovadă de iubire." C. Clairbone



Atunci când am decis să abandonăm traiul la oraș, pentru o viață ceva mai liniștită la țară, în inima naturii, am știut că nu o să regretăm  faptul că lăsăm în urmă viața într-o garsonieră sufocantă. Visul nostru încă de când ne-am cunoscut, acum mai bine de 8 ani a fost ca la un moment dat să avem propria noastră căsuță, cu o grădină cochetă, o curticică dichisită și suficient spațiu pentru toate pasiuunile noastre.

Mulți ne-au considerat lipsiți de maturitate sau viziune atunci când le-am spus că ne mutăm la casă, departe de aglomerația și stresul orașului, acuzându-ne de inconștiență. Principalul lor motivi - lipsa confortului... Surprinzător, dar multă lume asociază încă viața la casă cu lipsuri, bătăi de cap, confort redus și lista poate continua.

Drăguțul meu și eu însă suntem mari iubitori de confort, iar casa aleasă de noi spre a ne petrece restul anilor este una ce pune pe primul loc însăși conceptul de Inspiring Confort.

E drept, e nevoie de ceva mai multă muncă să concepi și construiești o astfel de casă, dar parol că tot efortul merită.

Nu vă mai țin însă în suspans cu tot acest proces îndelungat, ci trec direct la subiect! O astfel de casă are și o bucătărie pe măsură, pentru noi doi e chiar inima casei, acel micro-univers în care totul este posibil. Drept pentru care, mutați fiind în noua casă, în amenajarea bucătăriei am investit cel mai mult timp.

Și pentru că aceasta trebuie să fie cât mai confortabilă, practică și funcțională, dar să reprezinte și gospodiva, am optat pentru un stil ușor boem, inspirându-ne cu mare drag din portofoliu celor de la Somproduct.


Pentru noi, extrem de important când vine vorba de a creiona bucătăria de vis, sunt mesele și scaunele de bucătărie. Acestea trebuie să se integreze perfect cu restul casei, cuvântul de bază fiind armonie. Culorile neutre, cât mai apropiate de delicatețea lemnului, formele delicate ne-au inspirat în mobilarea bucătăriei, dorind să aducem și în casă frumusețea naturii. 


Optând pentru mobilier și piese de iluminat clasice, discrete dar confortabile, am putut să ne jucăm în voie în alegerea tigăilor, tacâmurilor, farfuriilor sau oalelor!

Urmând ideea de inspiring confort, am optat pentru accesorii colorate, ce evocă natura și delicatețea ei. Pe pânza bej natural a mobilierului am putut să ne colorăm și energizăm bucătăria cu produse de calitate, veselie și pline de viață, din care îți este mai mare dragul să mănânci.


Gătitul devine o plăcere și o joacă în același timp, când ai bucătăria echipată cu produse de cea mai înaltă calitate, vesele și versatile, achiziționate în doi timp și trei mișcări de pe site-ul celor de la Somproduct. Și credeți-mă, asemenea "somei" din romanele lui Huxley, dau dependeță! Drept pentru care recomand navigarea cu moderație, pentru a evita sindromul cardului cu bate vântu'.

Și pentru că o bucătărie cu suflet, inspirată din natură, îți dă ghes la gătit și pentru că a reușit să ne cucerească și prietenii, am pus de o masă de casă nouă cum n-a mai fost alta. Ca dacă cei invitați nu ar fi așa de ghiftuiți și de bucătărie cuceriți, am mai sta și-am povesti despre Somproduct încă 3 zile și 3 nopți... Dar din cești mai avem de savurat niște ceai aromat și din farfurioare oleacă de prăjitură de gustat, așa c-am încălecat pe-o cratiță și las povestea așa.

Dacă bucătării de renovat aveți, ori veselă vă doriți, sau poate tigăi ori boluri vă doriți, fuguța pe Somproduct click-uiți...


... Și hai, spor la gătit!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde