luni, 3 septembrie 2018

Lyon heart by Ayurmed

Lyon Heart este un suplimenta alimentar comercializat de Ayurmed și despre care am ocazia de a scrie prin suportul celor de la Brander.


Lyon Heart este un tonic natural, de ajutor pentru un ritm cardiac normal și o tensiune stabilă. Principalele plante ce stau la baza acestui produs sunt păducelul, ginsengul indian, trandairul indian, colții babei etc.

Deși produsul conține o suită de ingrediente naturale, cu efect țintit asupra problemelor cardiace, este deosebit de important să consultați un medic înainte de a începe orice tip de tratament. Rețineți, acesta este un supliment alimentar, deci un adjuvant, nu un medicament!

Cu toate acestea, problemele cardiace fiind deosebit de periculoase, în cazul în care suferiți de orice fel de afecțiune a inimii, nu încercați niciun medicament/produs/supliment fără a vă consulta cu medicul curant.

Lyon heart contribuie la:

- menținerea stării de bine a inimii;
- eliminarea excesului de apă din organism;
- menținerea unei tensiuni în limitele normalului.

REȚINEȚI!!! Acest produs este interzis sportivilor! Doza zilnica pentru adulți, de 3 tablete nu trebuie depășită!

4 comentarii:

 1. Iti doresc o toamna plina de vitamine adevarate, gustoase si ambulate "original" ... Si legumele si fructele te pot tine "in forma" mai bine chiar decat suplimentele! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga mea, ma bucur ca ai revenit! Cu siguranta "medicamentele" toamnei sunt de nepretuit!

   Ștergere
 2. Eu iau acest supliment, sa vedem cat este de bun.

  RăspundețiȘtergere