joi, 2 august 2018

Pupa Lasting Color Shock

Cei de la Pupa tocmai ce și-au lansat o gamă minunată de lacuri de unghii, mai exact Pupa Lasting Color Shock sau, mai pe românește, lac de unghii cu efect neon.

Când vine vorba despre noi produse - mai ales destinate îngrijirii unghiilor și mai ales în culori vii, neon, aproape fosforescente sunt prima la testat!

Gama vine în 12 nuanțe, de la cele mai îndrăznețe la unele mai potolite - și deși aș fi optat pentru ceva mai nebunesc, ținând cont de faptul că mai și muncesc, mi-am luat o culoare ceva mai potolită. Pentru vacanță însă am de gând să șochez, desigur!

Lacul de unghii din gama Lasting Color Shock este extrem de pigmentat, fiind oarecum fosforescenți. Spun oarecum pentru că la întuneric unghiuțele nu sclipesc ca licuricii (deși mi-aș fi dorit foarte mult chestia asta). Culoarea este însă puternică, vibrantă, cu efect de neon și aspect luminos-strălucitor deosebit de plăcut.


Îmi place foarte mult recipientul în care vine produsul, este simplu și foarte chic - nu acaparează oja ci o evidențiază - mai ales prin idea de a colora capacul în nuanța ojei.

Dar un alt aspect îmi place extrem de mult- lacul se aplică foarte foarte ușor, uscându-se chiar mai repede decât se aplică!

Dacă și voi sunteți genul care după ce se dau cu ojă nu pot sta liniștite și se aleg cu câte o unghie de comandă, atunci produsul acesta-i pentru voi!

Eu mi-am ales o culoare mai potolită din gama de 12, dar îmi place la nebunie.


Nuanța aleasă de mine este 007- excessive coral, culoare minunată pe care o puteți studia mai bine aici.

Produsul mi-a plăcut atât de mult că sigur până la finalul verii o să îmi mai cumpăr câteva (sau o singură) culoare. Recunos că îmi place gama de mov, dar și galbenul și chiar și verdele acela turbat.

Sticluța conține 4,5 ml ojă (mai mult decât suficient, cel puțin eu nu am reușit să consum niciodată o sticluță întreagă de ojă indiferent de cantitatea pe care o avea) și costă aproximativ 30 de lei. Dar parol, face toți bănuții - nu mă credeți pe cuvânt, încercați și voi gama Color Shock!

Și pentru că îmi place să las pentru final veștile bune, produsul nu conține toluen, parabeni, camfor, formaldehidă DBP!! Așa că e super safe să vă  răsfățați unghiuțele cu produse Pupa.

Hai, spor la cumpărături, că tot vine weekendul și avem timp să ne îngrijim de noi și să ne răsfățăm. Întrebarea este, voi ce culoare alegeți?

4 comentarii: