miercuri, 8 august 2018

Mâni mai curate cu săpunurile Apidava

Pentru a fi frumoși, sănătoși, minunați și incredibili e nevoie să avem grijă de noi de la A la Z. Iar acest lucru începe cu 2 aspecte importante: un suflet împăcat și mâini curate (la propriu și la figurat).

Dacă pentru suflet nu prea cunosc rețete universal valabile, măcar cu al doilea aspect vă pot ajuta: mânuțele mai curate se obțin cu săpunurile Apidava!!! Unde mai pui că sunt incredibil de adorabile aceste produse. Cum să nu iubești să îți îngrijești mânuțele cu ele?!


Eu am încercat săpunul cu ulei de măsline și miere (p.s. miroase incredibil de bine, dacă nu vă îndurați să îl consumați spălându-vă pe mâini, parfumează șifonierul într-un mare fel!) și mi-a plăcut enorm.

Pe lângă faptul că se pricepe de minune să curețe mânuțele, acest săpun poate fi utilizat și pentru îngrijirea întregului corp, având proprietăți precum:

- anti-inflamatorii și anti-îmbătrânire;
- hidratant datorită uleiului de măsline;
- exfoliant;
- menține elasticitatea pielii;
- reglează secreția de sebum;
- previne și ajută la îmbunătățirea aspectului vergeturilor.

Eu una nu sunt o fană a utilizării săpunului ca gel de duș, așa că nu vă pot povesti dacă e potrivit pentru a fi utilizat sub duș, dar pentru mânuțe e divin!

Hidratează, curăță foarte bine, parfumează discret și nu lasă mâinile aspre. Ce să îți dorești mai mult de la un săpunel!?

Voi ați încercat produsele cosmetice Apidava? Preferați săpunul solid sau lichid?

4 comentarii: