duminică, 5 august 2018

Avon True Nutra Effects

De curând am primit spre testare de la cei de la Avon și BuzzStore noua cremă True Nutra Effects. Am probat, am testat și încercat iar acum vă pot spune câteva idei despre Avon True Nutra Effects.


Fiind o cremă puternic hidratantă, poate fi utilizată din jurul vârstei de 18 ani, pentru a proteja tenul, a îl hidrata în profunzime și astfel a previne de cât mai timpuriu îmbâtrânirea pielii, dar și acțiunea altor factori nocivi de mediu.

Mini particulele de ulei din cremă se topesc în contac cu pielea, hidratând-o, fără a îngrășa tenul sau a lăsa o peliculă uleioasă.

Tenul este neted, catifelat și plăcut la atingere. Crema nu devine lipicioasă, este repede absorbită în piele, conferind tenului un aspect luminos.


Un aspect și mai important îl constituie factorul de protecție solară (SPF 20) al acestui produs. Util în orice anotimp și protejând tenul de efectele negative ale razelor solare, previne apariția petelor pigmentare, dar și apariția arsurilor solare.

Produsul vine într-un ambalaj simplu și elegant, din sticlă (10+ pentru acest aspect) în cantitatea de 50 ml- va ține cam 2-3 luni, în funcție de cât de mult produs folosiți ori dacă aplicați crema atât seara, cât și dimineața.

Prețul este incredibil, 20 de lei la promoție, așadar dacă sunteți în căutarea unei creme hidratante ieftine și care să vă ajungă pentru o perioadă lungă de timp, Avon poate fi pentru voi!

2 comentarii:

 1. Valeria Chertes5 august 2018, 22:38

  Mi se pare o crema buna, voi face si eu rost de ea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt curioasa daca o sa iti placa. Mie mi se pare foarte interesanta

   Ștergere