duminică, 1 iulie 2018

Review Schauma Nature Moments

De mai bine de o lună folosesc gama Nature Moments de la Schauma și sunt tare tare mulțumită de ea, motiv pentru care mi-am zis să vă mai stresez cu încă o postare!

Șamponul și balsamul de păr cu apă de cocos și floare de cocos îmi parfumează serile și îmi aduc instant zâmbetul pe buze! Cum să nu te simți mereu în vacanță cu așa produse... exotice?!


Șamponul, după cum vă povesteam și aici l-am folosit cel mai des, pentru că, sinceră să fiu, îmi e cam lene să utilizez și balsamul.

Pe scurt, cel mai mult îmi place la șamponul cu floare de cocos și lotus:

- parfumul discret dar deosebit de plăcut, aromaterapie cu iz exotic în propria baie;
- curăță  părul bine, fără a îl deteliora sau provoca iritații/mâncărime/mătreață;
- nu îngrașă părul și îi lasă un luciu frumos;
- părul este discret parfumat, se așează ușor;
- fără volum exagerat.

La balsam îmi place:

- mirosul, ca și în cazul șamponului;
- faptul că lasă părul moale, catifelat și hidratat, fără a îl încărca;
- nu îngrașă părul, dar îi conferă o strălucire aparte.

Produsele acestea sunt perfecte pentru sezonul cald, reușesc să curețe părul de impurități să să îi confere cumva acel aspect ca de proaspăt venită de la mare, cu bucle lejere și pletele în vânt. Mirosul discret dar plăcut e perfect pentru o mini-ședință de aromaterapie la purtător.

Recipientul este ergonomic, făcând produsul ușor de dozat, iar cantitatea de aproximativ 250 de ml e mai mult decât suficientă pentru utilizări îndelungate (dacă vă spălați de 2 ori pe săptămână ar trebui să vă ajungă aprox 2 luni).

Dacă vă simțiți obosite, dacă aveți chef de o  vacanță sau o evadare din cotidian și vreți să vă răsfățați părul mai ceva ca la spa, atunci Schauma Nature Moments cu apă de cocos și floare de lotus by Schwarzkopf este rețeta perfectă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu