duminică, 22 iulie 2018

Forever Barnangen

De ceva timp pe piața din România și-a făcut apariția o gamă nouă de produse destinate îngrijirii și igenei corporale.

Deși sunt sigură că ați auzit de Barnangen deja, nu mă pot abține să nu vă povestesc și eu puțin de acest brand și de produsele lor, atât de dragi mie.

Cel mai bun produs al lor cred cu tărie că este uleiul de corp Midsommar Glow, despre care vă povesteam aici, dar la fel de eficiente sunt gelul de duș și crema hidratantă de corp, așa că le rezerv și lor o postare separată.


Barnangen este un brand suedez foarte fain, cu un concep și filozofie de viață extrem de faine, mai exact conceptul Lagom.

Pentru suedezi Lagom înseamnă să trăiești în echilibru cu tine și cu natura, să te simți bine în pielea ta, să te bucuri de lucrurile simple și să trăiești cât de frumos poți.Lagom este un cuvânt simplu, dar definește un întreg stil de viață, definește starea de bine și echilibru.

Cei ce reușesc să îmbrățișeze și să trăiască după conceptul Lagom, sunt oameni echilibrați, au reușit să pună în balanță ceea ce este cu adevărat important în viață, sunt sănătoși, fericiți și împliniți.

Iar produsele Barnangen îți oferă această conexiune cu natura, cu relaxarea, starea de bine și fericirea din copilărie de care avem atât de mult nevoie- mai ales după o zi stresantă de muncă,  o zi în care am trebălui prin casă ca niște furnicuțe sau ne-am lăsat purtați în vârtejul urban.

Cu un miros discret, de flori, natură, libertate și păduri proaspăt udate de ploaie, produsele Barnangen au grijă de pielea fiecăruia dintre noi, în funcție de nevoi.

Curăță fără să irite, hidratează în profunzime, lăsând pielea moale și catifeltă și acționează ca un soi de aromaterapie.

Mie aceste produse mi-au mers direct la inimă. E drept că la început am crezut că e mai mult publicitatea de ele, dar imediat ce am început să le testez mi-am dat seama că sunt diferite și că îmi plac mult.

Cremoase, plăcut parfumate, cu ambalaje practice, ușor de dozat și o aromă ce mă duce cu gândul la copilărie, la vremurile când nu aveam griji și eram liberă, produsele Barnangen (alaturi de cele de la Fragonard) sunt de departe în top 3 preferate.

Dacă aveți ocazia să le testați nu ezitați, sunt sigură că și voi o să vă îngrăgostiți de ele. Deși preferatul meu rămâne de departe uleiul de corp, gelul de duș și loțiunea hidratantă sunt și ele de-a dreptul gro-za-ve!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu