luni, 16 iulie 2018

Cremă nutritivă de mâini Apidava

Crema nutritivă de mâini de la Apidava este o adevărată comoară în casa fiecăruia dintre noi! Având ca ingrediente principale mierea, propolisul și ceara de albine, catifelează și protejază pielea mâinii, lăsând-o fină ca mătasea la atingere. Unde mai pui că mirosul este absolut divin?!


Crema vine într-un ambalaj cochet, de 50 ml, frumos colorat (galbenul solar al mierii), practic si cu albinuțe simpatice pe etichetă.

Crema nutritivă de la Apidava conține produse naturale, efectul celor trei ingrediente principale (de care am vorbit mai sus) fiind de a crea o barieră protectoare la nivelul pielii, cu rol protector și antibacterian.

Crema hrănește, hidrateză, menținea elasticitatea pielii, menținând-o moale și catifelată.

Ce îmi place mult la acest produs este faptul că se absoarbe repede în piele, nu este nevoie de o cantiate mare de produs pentru a își face treaba și cel mai important, după aplicare mâinile nu rămân lipicioase ori uleioase.

La început culoarea cremei mi-a creat mici emoții, dar pe măsură ce am folosit-o m-am obișnuit cu ea și oricum nu influențează în nici un fel rezultatele finale- calitatea este garantă, la fel și efectele benefice asupra mâinilor.

După aplicare se menține un parfum plăcut, discret, suav ce îmi amintește de câmpiile de floarea-soarelui la asfințit și îmi aduce zâmbetul pe buze.

Recunosc că mi-ar fi plăcut mai mult ca produsul să vină în tub, uneori când sunt pe grabă cutiuța nu este foarte practică și nici nu poate fi luată în poșetă. Oricum, este un inconvenient minor pe lângă efectele minunate pe care le lasă asupra pielii mâinilor.

Crema nutritivă de mâini poate fi găsită aici și sunt tare curioasă dacă vă încântă un astfel de produs!

2 comentarii: