Treceți la conținutul principal

Midsommar Glow by Barnangen

Despre Barnangen nu știam absolut nimic până să primesc un kit de testare în campania organizată de cei de la Buzz Store. Recunosc însă că am fost foarte fericită să mă aflu printre cei 250 de norocoși ce au avut privilegiul de a testa produsele Barnangen în premieră.

Un alt aspect ce m-a impresionat a fost faptul că fiecare am primit în acest kit produse destinate exact tipului și nevoilor pielii noastre, ceea ce denotă că organizatorii campaniei au tratat cu maximă seriozitate candidaturile noastre, precum și răspunsurile pe care le-am dat.

Kit-ul meu a fost compus, pe lângă alte câteva surprize, din gel de duș Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată, loțiune de corp Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată și ulei de corp Midsommar Glow, despre care și vreau să vă vorbesc astăzi!


Uleiul Midsommar Glow protejează umiditatea pielii, pătrunzând instant în piele și lăsând-o catifelată pentru întreaga zi. Acest ulei este creat prin îmbinarea uleiului floral cu serumul pe bază de ulei, iar principiile ce stau la baza produsului pot fi rezumate extrem de simplu:

Midsommar este ziua în care soarele stă drept, totodată cea mai îndrăgită tradiție printre suedezi deoarece în această zi se sărbătorește venirea verii.

Așadar, suedezii au închinat sau poate mai potrivit spus ar fi, asociat solstițiului de vară un produs cu totul și cu totul special.

După cum îi spune și numele, strălucire de vară, îi conferă purtătoarei o aură magică, o sclipire ca de soare și un plus de sănătate.



Midsommer Glow face parte din gama Nordic Rituals, iar restul produselor primite fac parte din  Nordic Care. Ce îmi place extrem de mult la acest brand este ideea din spatele produsele, faptul că natura este cea care îi inspiră. Motto-ul lor, ingredientele atent selecționate, ideea de fuziune om cu natură, principiul Lagom, dar și eficacitatea produselor m-au impresionat mult.

Filosofia Lagom este cunoscut printre toți suedezii, iar acesta descrie un întreg stil de viață, definește starea de bine și echilibrul. Astfel, Barnangen își dorește să îmbine natura, tradiția și viața modernă, în ideea lui nici prea urban, nici prea rural. Nici prea agitat, nici prea liniștit. Este lagom. Lagom înseamnă punerea în balanță a ceea ce este important cu adevărat, înseamnă că lucrurile sunt exact cum trebuie să fie, centrul echilibrului, armonie, moderație, fericire și împlinire.

Frumusețea apare când te simți autentic, încrezător, echilibrat, iar misiunea Barnangen este de a asigura o îngrijire echilibrată, pentru o frumusețe pe măsură.

Am utilizat tot felul de creme de corp, geluri de duș și loțiuni, dar pot spune că unele atât de eficiente, delicate și frumos parfumate ca cele aparținând Barnangen nu am întâlnit. Aș spune că sunt subiectivă pentru că principiile lor se pliază atât de bine cu ale mele în ceea ce privește crezul de viață, ideea de echilibru, pace interioară și regăsirea în natură. Starea pielii mele însă este dovada faptului că eficiența produselor este garantată.

La baza ingredientelor utilizate stă ingredientul original Cold Cream, o formulă inspirată de faimosul săpun ce a făcut marca Barnangen celebră. Acesta este atent îmbinat cu arome ce descriu cel mai bine frumusețea nordică, simbol al feminității și eleganței.

Restul ingredientelor au fost inspirate din peisajul suediei, pădurile, marea și lumina specială a ținutului fiind sursa principală de inspirație.

Murul pitic, alături de fulgii de ovăz, florile de soc, sarea de mare, mesteacănul și uleiurile florale se contopesc în produsele Barnangen pentru a crea produse simple, eficiente, adaptate nevoilor fiecărei femei.

Preferatul meu este de departe uleiul de corp Midsommar Glow, pentru că reușește să hidrateze în profunzime, să confere o strălucire aparte pielii, fără a crea o peliculă uleioasă ori a păta hainele, cum se întâmplă în cazul altor uleiuri de corp.

De asemenea, mirosul acestui produs este de-a dreptul incredibil! De fapt,  miroase atât de bine, că poți foarte simplu să uiți că ești în baie, într-un bloc cenușiu și să te crezi pe o pajiște imensă  ori pe un câmp unde rapița, grâul, cicoarea, macii, lavanda și alte flori de câmp se lasă scăldate de razele blânde ale soarelui, fix după o ploicică răcoritoare de vară.

Vă spun drept, uleiul acesta nu este potrivit doar pentru o piele de invidiat, ci și pentru un suflet mai liniștit- este terapie pentru trup și suflet!

Cât despre efectul pe care îl lasă asupra pielii, imaginați-vă doar cum vă lucește pielea când ieșiți din valurile cristaline ale mării și vă lăsați mângâiate de soarele cald de vară. Cum să nu iubești acest produs!?

Comentarii

  1. Valeria Chertes6 iunie 2018 la 00:09

    Eu nu ma prea dau cu ulei de corp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu prin DM acest brand si mi-a atras atentia. Marturisesc ca mi-a placut foarte mult cum miros. Produsul despre care vorbesti tu nu l-am vazut, dar mi-ar placea foarte mult sa il incerc, mai ales daca miroase la fel de frumos si se absoarbe rapid in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dai de el prin magazine sa il incerci sunt curioasa de parerea ta.

      Ștergere
  3. Barnangen este un brand foarte classic al suedezilor. Il am si eu aici in doar doua parfumerii. Cred ca nu a avut un succes rasunator aici! Sunt prea multe produse pe piata in momentul asta ... Mi-a placut reviw-ul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi abia au aparut si sincer imi plac foarte mult. Ambalajul simplu, parfumul placut, conceptul din spatele brand-ului, senzatia pe care o lasa pe piele deupa aplicare. Daca ar fi sa aleg cateva produse pentru ingrijire personala cu siguranta as otpa pentru acesta si Fragonard. Doar ca din pacate Fragonard gasesc preponderant in Constanta si in restul oraselor mai putin

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde