marți, 15 mai 2018

Sirop Livecom by Ayurmed

Siropul Livecom de la Ayurmed este protector și regenerator hepatic, de mare ajutor în hepatite, intoxicații și alte afecțiuni conexe.

De asemenea este antioxidant și tonic general, util în convalescență, stări prelungite de stres și oboseală. Are calități atât de multe și este util în gospodărie când stresul nu ne dă pace, încât nici pisoiul casei nu a rezistat tentației și a cercetat problema. Nu știu ce verdict i-a dat, cert este că a fost studiat îndelungat.


Siropul conține un mix de plante indiene, dar și aloe și zahăr. Este ESENȚIAL să nu depășiți doza zilnică recomandată în cazul în care alegeți să urmați o cură cu siropul Livecom de la Ayurmed și să citiți cu mare atenție prospectul produsului.

De asemenea nu recomand să utilizați acest produs dacă nu vă supără sau nu aveți probleme cu ficatul, digestia sau nu vă simțiți fără vlagă. Un alt aspect important, în cazul în care suferiți de hepatită sau alte afecțiuni conexe, este să consultați medicul curant înainte de a începe orice fel de cură cu acest sirop.

Mai multe informații despre Livecom puteți găsi aici. Noi încă analizăm sticluța, inspectorul Mustăcios este din cale afară de minuțios.

6 comentarii:

 1. Valeria Chertes16 mai 2018, 00:02

  Multumim pentru recomandare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu sunt foarte convinsa de eficacitatea acestui sirop ... am avut probleme grave cu ficatul (o hepatita virala) asa ca stiu ce scriu aici! Numai un tratament bun te ajuta!
  Aculta doar de sfatul medicului si nu te lua dupa altii!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este, mai ales ca acest sirop este doar in adjuvant. Sfatul medicului este primordial.

   Ștergere
 3. Sa ne mai scrii despre tine!

  S-a finalizat SuperBlog?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hei! S-a terminat, da. A fost si Gala, o sa scriu si despre ea. Si curand o sa am ceva vesti si despre mine, momentan sa treaca saptamana aceasta ca-i tare incarcata!

   Ștergere