vineri, 11 mai 2018

Recenzie Dove hand cream coconut

Faptul că am o obsesie față de cremele de mâini nu mai e un mister. Dar că m-am îndrăgostit iremediabil de cea de la Dove era musai să vă spun!

Acestă cremă face parte dintr-o gamă destul de recent lansată de cei de la Dove, fiind inspirată din ritualurile de frumusețe indiene. Pe lângă cea cu ulei de cocos, există și o cremă cu gălbenele și avocado, dar eu o prefer de departe pe cea cu cocos deoarece miroase DIVIN.


Ingredientele principale sunt uleiul de cocos și migdale dulci, rolul principal al acestui produs fiind de a hidrata în profunzime pielea uscată ori expusă agenților nocivi (substanțe chimice, vânt, frig etc.)

Tubul produsului este practic, conceput în așa fel încât pare mult mai micuț (75 ml par a fi aprox. 30) și încape în orice poșetă.

Crema se dozează ușor, o singură bobiță ca de zmeură este suficientă pentru o utilizare, intră foarte repede în piele și hidratează de minune.

Ce îmi place la ea cel și cel mai mult este însă mirosul! Dacă știți cum miros batoanele Bounty, atunci vă puteți face foarte ușor o idee despre crema Dove.

Trebuie să vă previn, provoacă dependență, eu din când în când mai deschid căpăcelul ei doar ca să simt mirosul. Cumva, mă bine-dispune și mă face să mă gândesc la vacanță, la mare, soare și înghețată de ciocolată savurată pe o plajă pustie (de unde fac rost de înghețată pe o plajă pustie nu știu, dar asta deja e altă discuție).

Din punctul meu de vedere produsul primește 10+, îl recomand din tot sufletul și vă spun sincer că pentru o perioadă bună de timp la mine în casă nu o să existe o altă cremă de mâini!

Voi ați descoperit această gamă by Dove?! Vă plac produsele lor?

4 comentarii: