miercuri, 2 mai 2018

Recenzie rimel Big Volume by Eveline Cosmetics

Dacă vă amintiți de recenzia făcută lacului pentru creștere rapidă a unghiilor Eveline Cosmetics despre care povesteam aici, trebuie să vă amintiți și că vă promisesem că revin cu o surpriză!

Așadar, cei de la Eveline Cosmetics dețin nu doar produse destinate îngrijirii unghiilor, ci și cosmetice.

Iar rimelul Big Volume este de departe preferatul meu!


Produsul cucerește încă de la prezentare, venind într-un ambalaj simplu dar chic. Pensula este mai subtire la varfuri, astel produsul fiind foarte ușor de aplicat atât în colțul intern cât și cel extern al ochiului. Dispunerea perișorilor distribuie rimelul echilibrat pe gene, fără să le încarce ori să  le lipească între ele.

Genele sunt acoperite în totalitate, separate într-o manieră pozitivă, fapt ce le oferă volum și curbare. Un alt aspect pozitiv al produsului este rezistența în timp (ca și în cazul lacurilor de unghii).

Rimelul rezistă mai bine de 12 ore, nu se întinde, nu se fărâmițează, nu curge și nu deranjează ochii.

De asemenea, ingredientele utilizate sunt destul de friendly pentru gene, uleiul de jojoba, pigmenții minerali și vitaminele A și E previn cădere și deteliorarea genelor în cazul purtării prelungite/zilnice a rimelului.Recunosc, eu nu utilizez mascar zilnic, ci doar când ies în oraș, am un eveniment sau o seară importantă unde trebuie să particip, dar dintre toate produsele de acest tip încercate până acum, pot spune că Eveline Cosmetics se numără printre preferatele din Top3.

Produsul este ușor de aplicat, ingredientele sunt ok, rezultatul este vizibil de la prima aplicare.

Dacă ar fi să enumăr 3 plusuri/avantaje/lucruri ce îmi plac la Big Volume, acestea ar fi:

- aplicare ușorară;
- rezistență îndelungată;
- gene vizibil mai lungi și curbate, cu ingrediente friendly.

Ca și dezavantaje, aș îndrăzni să mă plâng de demachiere, dar aș fi subiectivă, căci mie de fel nu îmi place procesul acesta (drept pentru care și evit să mă fardez) și faptul că nu este un produs ușor accesibil, nefiind disponibil în prea multe magazine.

Dacă totuși am reușit să vă stârnesc curiozitatea, puteți găsi rimelul Big Volume by Eveline Cosmetics pe site-ul beautyisland.ro, la super prețul de 22 de lei! Și dacă tot sunteți acolo, puteți adăuga în coșul de cumpărături și lacurile de unghii Eveline.4 comentarii: