miercuri, 9 mai 2018

Balea hand soap No 16

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un produs descoperit recent în magazinele DM din România și care mi-a devenit rapid extrem de drag.

Este vorba despre săpunul lichid de la Balea, varianta No 16, cu merișoare și afine! Văzusem pe Instagram o reclamă cu privire la aceste săpunuri, dar nu știam că sunt și la noi în țară. Le-am descoperit întâmplător și am vrut să le încerc neaparat deoarece design-ul m-a cucerit pe loc.

Deși recipientul este din plastic, este bine lucrat, pare prețios și aduce în prim-plan eleganța, simplitatea și frumusețea băilor atent proiectate. Cum să nu îți doreși un astfel de produs?!


După cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, recipientul este închis la culoare, un maro-verzui, duza elegantă, neagră cu accente argintii și eticheta simplă dar de mare efect. Nu se poate observa din poză, dar are o textură ușor reliefată, ce o face plăcută atât la vedere, cât și la atingere.

Scrisul negru denotă eleganță, iar culorile pastelate induc liniște și relaxare. Săpunul este transparent, foarte cremos, cu un miros plăcut, ce persistă.

Dozarea se face foarte ușor, cu două pompițe vă puteți curăța perfect mâinile, iar aroma de merișoare și afine este un soi de aromaterapie extrem de eficientă.

Recipientul conține 475 ml de săpun, cantitate suficientă pentru o familie compusă din doi membrii pentru mai bine de 40-50 de zile.

Pe lângă Balea No 16, am văzut că mai există alte două produse, No 12 și 14- primul are ca ingrediente ovăzul și cătina, iar No 14 mierea și hameiul. Le-am mirosit pe toate, iar No 16 îmi este cel mai drag, mirosind a vară, drumeții pe munte și libertate. Sau cel puțin eu cu așa ceva asociez aromele de merișor și afine.

Față de alte produse similare din gama Balea, acesta este de departe cel mai elegant, potrivit femeii și nu adolescentei ce are nevoie de culoare și jocuri.

Elegant, stilat, cu un miros deosebit și un design surprinzător se potrivește perfect oricărei băi, făcând spălatul pe mâini o experiență plăcută.

Raportul calitate preț este unul just, cred că am plătit undeva la 12 lei pe el și pot lesne afirma că pentru o foarte lungă perioadă de timp Balea No 16 va fi produsul meu preferat pentru curățarea și îngrijirea mâinilor. Mai ales că este foarte delcat cu pielea și nu o usucă!

Dacă aveți drum prin DM, încercați aceste săpunuri și dacă vă conving și le achiziționați, nu uitați că în această perioadă se desfășoară tombola aniversară DM România la care vă invit să participați!


8 comentarii: