joi, 24 mai 2018

Artrisalm - pentru super articulații!

Articulațiile, pe măsură ce înaintăm în vârstă, încep să se uzeze, motiv pentru care trebuie să avem  din ce în ce mai mare grijă de ele.

Mișcarea, cel puțin 30 de minute de mișcare zilnică, indiferent că e vorba de mers pe jos sau jogging, alimentația variată, cuprinzând fructe și legume proaspete etc., sunt de mare ajutor.

În anumite situații însă, când timpul nu ne permite (fie pentru că stăm foarte mult la muncă, suntem obosiți etc.), putem recurge și la remedii pe bază de plante, remedii ce să vină în ajutorul nostru și să sprijine buna funcționare a articulațiilor.

Un astfel de supliment este Artrisalm de la Ayurmed, supliment ce conține plante precum usturoi, ghimbir, ginseng și turmeric. Un adevărat caleidoscop de ingrediente, toate atent selecționate pentru a proteja articulațiile.

În ziua de astăzi durerile articulare sunt din ce în ce mai des întâlnite, indiferent că vorbim de bătrâni sau de tineri. Dacă în cazul primilor durerile sunt oarecum firești, când ne gândim la tineri, acestea sunt provocate de statul timp îndelungat la calculator, în poziții nefirești, incomode.

Bolile, traumatismele, suprasolicitarea etc. articulațiilor provoacă disconfort și durere, motiv pentru care este necesar să ne îngrijim cum putem mai bine pentru a ne păstra mobilitatea cât mai mult timp.

Artrisalm contribuie la menținerea stării de sănătate și funcționare optimă a articulațiilor, întârzie procesele degenerative a articulațiilor protejându-le de stresul oxidativ, susține sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului și diminuează durerile și disconfortul cauzat de activitățile fizice.Artrisalm este destinat adulților, recomandându-se administrarea unei tablete de trei ori pe zi, la jumătate de oră după masă. Cura minimă este de 30 de zile.

Zâmbiți, iubiți și aveți grijă de sănătatea voastră! Este cel mai de preț lucru pe care îl aveți.

8 comentarii:

 1. Valeria Chertes24 mai 2018, 22:44

  Oare mi-ar face bine si mie?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am avut probleme cu articulatiile pana acum dar este bine de stiut ca exista un astfel de produs eficient pentru mai târziu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Genunghiul meu s-ar bucura de un asa tratament

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca mai bine scriu, un weekend placut, Amalia!
  Ma abtin de la comentarii ptr ca nu vreau sa supar pe nimeni! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper ca ai avut un weekend linistit. La noi a fost un strop prelungit (Slava Domnului!!!), dar din pacate suntem la munca iar- si pentru asta nu exista siropuri sau tablete miraculoase

   Ștergere