marți, 17 aprilie 2018

Eveline Cosmetics Maximum Nails Growth

Acum ceva timp am primit un pachet cu bunătăți de la Eveline Cosmetics de la Beautyisland.ro și de atunci le tot testez și folosesc.

Dacă soluția pentru îndepărtarea cuticulelor (puteți citi despre acest produs aici) mi-a plăcut, ei bine, lacul de unghii este de departe preferatul meu!


Acest produs este destinat creșterii rapide a unghiilor, în acelaști timp protejându-le, hrănindu-le și conferindu-le un luciu frumos și sănătos.

Lacul de unghii Maximum Nails Growth by Eveline este perfect pentru gospodine harnice și cochete, ce nu se dau în lături de la a spăla, călca, găti, freca și lustrui, dar își doresc unghii frumoase, sănătoase și lungi.

Protejează unghiile de efectele dăunătoare ale detergenților și a altor tipuri de produse de curățenie, întărind unghiile fragile.

Producătorii afirmă că după 14 zile de la utilizare încep să se vadă rezultatele, dar eu vă mărturisesc că acestea se văd mult mai devreme, chiar din prima săptămână.

Lacul se aplică pe unghiile curate, în strat dublu. Rezistă peste 6 zile, protejează unghia, o hrănește și sprijină creșterea rapidă și sănătoasă.

Vă recomand să utilizați acest lac de unghii simplu, fără alte produse ori să încercați să aplicați ojă colorată. El are oricum o nuanță plăcută, discrtetă, ce oferă unghiilor un aspect îngrijit, de manichiură ca de salon.

Produsul costă aproximativ 15 lei și poate fi comandat de aici.

Îl recomand cu totată inima, prețul este mai mult decât rezonabil, efectele vizibile, raportul calitate-preț fiind excepțional.

Voi ce produse Eveline Cosmetics folosiți sau ați vrea să încercați?!


6 comentarii:

 1. Am folosit si eu de la Evelin o solutie pentru unghii exfoliate. Am fost foarte multumita. Pretul e foarte bun. Il recomand!

  RăspundețiȘtergere
 2. Valeria Chertes18 aprilie 2018, 00:33

  Nu am folosit pana acum nici un produs.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu cunosc brandul. Nu este in magazine aici!

  RăspundețiȘtergere