luni, 19 martie 2018

Recenzie Demoni de Laura Nureldin

Continuând seria #2018booksforsoul, astăzi vorbim despre Demoni de Laura Nureldin. Un romn magic ce a reușit să îl farmece chiar și pe Otto von Clapy!


Apărută în 2017 la editura Herg Benet și citită abia în 2018, Demoni este un roman despre transformare, un drum al devenirii, așa cum este el pentru fiecare dintre noi și cu ceva în plus.

Lisa, o fetiță orfană, crescută de mătușă, primește la împlinirea vârstei de 16 ani un cadou special. O stea din argint, în cinci colțuri ce aparține familiei de generații și generații. Într-o cutiuță de catifea rosie, de o frumusețe atemporală și cu simboluri stranii pe fiecare colț, cu certitudine este un dar inedit.

Doar că aceasta aduce cu sine aventuri nebănuite și secrete de familie. Lisa este de fapt o mică vrăjitoare, dintr-un lung șir de alte vrăjitoare, iar cei 16 ani ai ei reprezintă și punctul de devenire ca femeie și vrăjitoare.

Și mai ca în toate cazurile, când pleci la drum spre propria-ți devenire... "demonii o însoțeau mereu. Nu ca s-o chinuie, ci ca mai degrabă ca să-i fie aproape. S-o țină de mână. Sa-i ghideze pașii. Să o ridice atunci când simțea că se clatină."

Desigur, în fiecare dintre noi există atât bine, cât și rău, lumină și întuneric, "era cu adevărat o ființă bună. Și blândă. Dar ca oricare om, avea un secret. Al ei era acela că dansa cu diavolul. O făcuse mereu. Amândoi știau bine pașii și păstrau ritmul. Până într-o zi..."

Până într-o zi când aflii că dacă Răul nu te poate distruge pe tine, că dacă nu te poate răni, atunci va acționa mișelete și le va face rău celor pe care îi iubești, va încerca să distrugă tot ceea ce iubești și să îți întunece sufletul...

Un roman interesant, cu demoni și vrăjitoare, presărat cu o poveste de dragoste extrem de interesantă și pe care cu certitudine nu o să îl lăsați din mâini până nu terminați și ultima pagină!

Dacă sunteți curioși de cum se poate termina o poveste de iubire între un demon și o micuță vrăjitoare, puteți găsi romanul Demoni pe site-ul Herg Benet, la un preț special de 30 de lei (iar în martie fiecare comandă vine însoțită de romanul "Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes" de Cristina Nemerovshi- cadou, desigur)

Informații Demoni de Laura Nureldin:

Ed. Herg Benet
Nr. pag:
Preț aprox.: 30 lei
Public țintă: 16+
Nota mea: 9+

10 comentarii: