vineri, 23 martie 2018

Exotic e noul trend

O vacanță tare aș vrea,
Să fug în lume de zăpada asta mare,
Să o dau exotic în Miami beach!

Cu CND Vacanțe Speciale
Mă pregătesc de marea evadare

Să mă răsfăț sub soare,
Ascultând freamătul oceanului,
Bucurându-mă de a mea destinație specială!


De ceva vreme mă gândesc (cu disperare) că am mare nevoie de o vacanță! Una cât mai exotică, specială și departe de casă. Poate că pare ciudat să mă auziți spunând asta, dar traiul acesta de zi de zi, monoton și lipsit de provocări mă inspiră la ideea unui an sabatic.

Desigur, un an e ceva cam mult, dar o săptămână departe de ultra cunoscuta civilizație europeană este tot ce îmi pot dori. Ușor de zis, greu de făcut, căci căutările online de vacanțe speciale sunt extrem de dificile!

Bănuiesc că toți ne dorim să plecăm cât mai departe de casă în vacanță, să identificăm locul ideal pentru noi și ne dorim destinații speciale. Oferte se găsesc cu miile, greutatea apare atunci când trebuie să alegi.

În cazul meu e ceva mai simplu, e clar că îmi doresc să ajung în Miami, să mă răsfăț la soare, să îmi relaxez picioarele obosite în nisipul fin și să mă bălăcesc în apele cristaline ale oceanului... și căutând, cercetând, studiind, în cale mi-a apărut CND Vacanțe Speciale! Cu o gamă extrem de variată de destinații speciale pentru vacanțe speciale CND e locul perfect în care poți găsi locul cel mai drag inimii tale.

Complexul Aqualina Resort and Spa a ieșit câștigător, perfect fiind pentru a sărbători un an de căsnicie (soțul confirmă)


Nu știu alții cum sunt când pornesc în vacanța visurilor, dar noi nu am vrut să aflăm nicio informație cu privire la civilizația și cultura aleasă ca destinație. Desigur, privitor la cazare și alte detalii tehnice ne-am făcut temele cu mare grijă- dar atât! Le-am spus sus și tare celor de la CND să nu ne ofere alte informații în legătură cu oamenii sau istoria locului. Sperăm totuși în secret să fim întâmpinați cu ghirlande cu flori, nu de alta dar dacă tot o dăm exotic, măcar să fie 100% autentic.

Cu inima (și mintea) deschise, cu speranțe mii și contractul pentru vacanța a mai exotică a noastră semnat, viața se arată mai frumoasă și minutele până la marea evadare mai ușor de suportat.

Până plecăm avem timp berechet să visăm la palmieri și nuci de cocos gustoase, la oceanul infinit și plajele călduțe, precum și la multitudinea de obiceiuri și tradiții ce mai mult ca sigur că ne vor surprinde.

Căci dictonul acestei vacanțe este elementul surpriză! Căci de, așa suntem noi, mai fistichii, preferăm să ne lăsăm duși de val și surprinși de ce o să găsim în Miami.

Pentru voi cum arată vacanța ideală? Exotică sau liniștită!?


Articolul participă la SuperBlog 2018, ediția de primăvară.

8 comentarii: