vineri, 2 martie 2018

Eveline Professional Nail Terapy

Vă spuneam în urmă cu ceva timp că am descoperit un tratament extraordinar pentru unghii, în "persoana" lacului Eveline 8 in 1.

De atunci l-am folosit constant, iar unghiile mele îmi sunt mai mult decât recunoscătoare. Între timp însă, cu ajutorul site-ului Beautyisland am descoperit o gamă mult mai largă de produse Eveline.

Și pentru că pentru mine mâinile, inclusiv unghiile sunt deosebit de importante, un soi de carte de vizită, astăzi o să vă vorbesc despre tratamentul profesional pentru cuticule, cu ulei de avocado.


Acționează rapid, în doar 15 secunde, îndepărtând până și cele mai încăpățânate cuticule. Mie una îmi plac mult acest gen de produse, căci sunt mai sigure decât unghierele, foarfecele și alte instrumente ascuțite.

Procedura de aplicare a gelului este extrem de ușoară, se aplică un strat subțire în jurul unghiei, pe cuticule și se așteaptă 15 secunde (eu una prefer să aștept peste 20 de secunde, să fiu sigură de efect), până ce acesta acționează. Se îndepărtează cu ajutorul unor bețișoare din bambus sau lemn și se clătește cu apă călduță.

Pentru un efect wow recomand să aplicați și lacul de unghii Eveline potrivit nevoilor unghiilor voastre. Eu una prefer să îmi înfrumusețez unghiuțele cu lacul pentru creștere rapidă a unghiilor. Cred că acum, în prag de primăvară este cel mai potrivit.

Pentru o bună eficiență a tratamentului, este de preferat să îl utilizați săptămânal. Gelul Eveline nu doar că înlătură cuticulele, dar protejează unghia, conferă un aspect lucios și sănătos.

Flaconul conține 12 ml de gel, este ușor de aplicat, având o culoare lăptoasă. Prețul este de aproximativ 16 lei, un raport calitate-preț excepțional.

Eu una sunt total îndrăgostită și cucerită de gelul de îndepărtare a cuticulelor și sunt sigură că dacă o să îl încercați o să vă amorezați la fel de mult de el ca și mine!

În cazul în care v-am deschis apetitul de shopping sau vă doriți să le fericiți pe femeile dragi din viața voastră, aruncați un ochi pe site-ul BeautyIsland.ro

8 comentarii: