vineri, 9 februarie 2018

Ulei de masaj Argan line

Faptul că luna februarie este închinată iubirii nu este un mister, iar internetul deja a început să abunde cu tot soiul de articole ce prezintă cadourile ideale pentru el/ea, Valentine's Day, Dragobete etc.

La o simplă cercetare am constatat că toate ne îndeamnă să cumpărăm- parfumuri, cosmetice, haine, papițoi și câte și mai câte alte lucruri.

Este adevărat, e frumos să dăruiești ceva special acelui om drag din viața ta, dar cred că o zi dedicată iubirii nu este neaparat marcată de verbul a cumpăra.

Asta nu însemnă că îi condamn pe cei ce aleg să își răsfețe iubirea cu daruri sau că vă îndemn să nu cumpărați lucrușoare minunate. Nu, însă cred că ziua îndrăgostiților nu ar trebui să însemne în primul rând cumpărături.

Poate că mici surprize, o cină liniștită, un colaj cu fotografii, sau o seară de relaxare sunt la fel de importante pentru consolidarea relației. Plus că în acest fel ai parte de ceva timp de calitate pentru amândoi. 

Așadar, astăzi mi-am zis să vă dau o idei pentru o seară romantică în doi, a cărei definiție se dorește a fi relaxarea!

Fiind o mare fană a masajului, cred că dacă aș fi surprinsă/cadorisită cu un masaj relaxant aș fi cea mai fericită tipă din lume. Și dacă și vouă/iubitului vă este drag masajul, este ideal să dăruiți un astfel de cadou.

Și pentru că un masaj bun cere și ceva recuzită, uleiul de masaj Argan line de la Gerocossen este un aliat de nădejde.


Având la bază uleiul de argan, hidratează și parfumează plăcut pielea, lăsând-o moale și catifealată, numai bună de sărutat. Pe lângă acest ingredient minunat, uleiurile de migdale și morcov completează produsul, pentru efecte garantate.

Putând fi utilizat atât pentru masajul corpului cât și al feței, este produsul perfect pentru o seară relaxantă, parfumată și specială.
Așadar, dacă vreți să dăruiți ceva special iubitului/e, nu este nevoie să cumpărați daruri scumpe. Implicați-vă, organizați o seară romantică, cu flori, lumânări, ceva dulce și un masaj pe măsură. Cred că a pune la cale un astfel de moment este dee 1000 de ori mai romantic decât să cumpărați o brățară/cercei/inel etc.

Ziua îndrăgostiților este despre gesturi mici, încărcate de iubire, este despre afecțiune, tandrețe și romantism. Și ce poate fi mai grăitor dacă nu atingerile celui drag, încercând să te răsfețe cu cea mai faină sesiune de masaj?!

6 comentarii: