miercuri, 28 februarie 2018

Tesori D'Oriente

Dragi focșăneni, dacă sunteți printre cititorii mei, postarea aceasta vă este adresată și vine și cu o veste bună!

Ceilalți, să știți că și voi vă puteți bucura de produsele despre care o să scriu, doar că focșănenii sunt mult mai avantajați- o să aflați cu toții, puțin mai tărziu și de ce.

Până atunci, vreau să vă vorbesc despre gelurile de duș Tresori D'Oriente, produse descoperite de multă vreme, dar despre care până acum nu am scris.


Desigur, puteți găsi mai peste tot produsele Tresori D'Oriente, însă trebuie să vă spun sincer că prețuri mai bune ca pe site-ul Supermarket Italian nu puteți găsi. Iar dacă sunteți din Focșani, transportul este GRATUIT!

De ce să vă opriți asupra acestor geluri de duș!? Pentru că au un preț mic, mic-micuț, miros divin și îți lasă pielea fină ca de bebeluș, într-o experiență ca de SPA în propria casă!

În recipiente cu un design cochet dar feminin în același timp, vesel și colorat, puteți să achiziționați gelurile de duș Tresori D'Oriente la 500 ml la aproximativ 20 lei- ce vă puteți dori mai mult?!

Mie personal din toate gamele cel mai mult îmi plac gelurile de duș ca cel din imaginea de mai sus și le folosesc de fiecare dată când vreau să mă deconectez.

Ambalajul mă duce cu gândul la Turcia, Maroc și în general spre zonele calde, cu iz oriental. La băile cu mozaic ale nobililor și a mirosurilor orientale, aproape afrodisiace.

Cu o consistență cremoasă și miros divin, transformă fiecare duș într-o adevărată fericire. Unde mai pui că după devii extrem de apetisantă :)

Iar vestea și mai bună acum vine! Puteți combina oricând gelurile de duș cu parfumurile Tresori D'Oriente pentru a amplifica farmecul acela oriental ce îl va cuceri definitiv!

Eu zic să vă grăbiți, vine 8 martie și sigur o să aveți parte de o cină romantică superbă. Și nu puteți merge oricum, ci gătite, aranjate, parfumate și extrem de seducătoare... Sau poate, subtil, 8 martie va sosi cu un pachet cadou drăgălaș și parfumat :)

Indiferent de scenariu, să vină primăvară înainte de toate. Desigur, cu parfum oriental și piele ca de catifea.

În cazul în care aveți nevoie de inspirație pentru cadourile de sezon, aruncați un ochi aici
4 comentarii: