joi, 8 februarie 2018

Surprize Books Express

Prin pelegrinările mele pe Instagram am ochit un roman ce mi-a stârnit interesul, prin titlu, copertă și poveste.

Am tot căutat cartea pe librării/site-uri românești, dar cum nu era de găsit am decis să plasez o comandă la cei de la Books Express. E drept că romanul avea să vină tocmai din U.K. și că trebuie să îl citesc în limba engleză, dar prea îmi stârnise curiozitatea.

A trebuit să aștept aproape 3 săptămâni sosirea cărțuliei, iar astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză atunci când curierul a sosit cu pachetul Books Express!

Nu o să vă dezvăluiesc încă titlul romanului, dar am vrut să împart cu voi bucuria primirii acestui colet, căci este unul dintre cele mai atent, grijulii și frumos împachetate primite de mine de când tot comand în on-line.

Fapt ce cu siguranță o să mă determine ca pe viitor să îmi mai cumpăr cărți de pe site-ul Books Express.

Cărticica vine atent "învelită" într-o păturică din carton, cu diverse mesaje inscripționate.


În poza de mai sus puteți vedea doar una dintre fațetele păturicii, cealaltă având imprimat un cățel voios din cale-afară.

Nu prea sunt eu mare fan cățeluși, preferam o pisicuță, iar dorința mi-a fost repede îndeplinită când am desfăcut pachetul...


Și eu le mulțumesc mult pentru grija cu care au livrat romanul, prezentarea adorabilă și micile surprize strecurate în colet.

Așadar, plăpumioara în care era atent învelită cartea conținea un buzunărel secret, cel pe care este imprimată și pisicuța, iar în acel buzunărel stătea bine ascuns mult așteptatul roman!

Cum abia așteptam să îmi țin cartea în mâini după atâta vreme, am cotrobăit nerăbdătoare în buzunărelul secret, iar uimirea mi-a fost și mai mare când am găsit un plic misterios și cartea ambalată în hârtie de cadou.


Plicul este înfrumusețat cu o ștampiluță cu același cățeluș vesel de care vă povesteam la început, ștampilă ce aduce cu un soi de pecete de pe vremuri (inspirație vintage- like, like, LIKE), o floricică drăgălașă (un soi de margaretă sau mușețel) ce m-a dus imediat cu gândul la curtea bunicii și culoarea pergamentului- fapt ce îl face și mai misterios și mai vintage.

În interiorul lui am găsit un semn de carte adorabil, o vedere cu mulțumiri și un super sticker ce deja a fost lipit pe laptop.


Dacă regina era brunetă aș fi putut jura că sticker-ul a fost special conceput pentru mine! Romanul a venit și el atent împachetat în hărtie de cadou, cu o panglică roz, foarte feminină, ce se asortează de minune cu imprimeul hărtiei. Imprimeu ce reprezintă câteva flori de zorele stilizate, flori atât de dragi mie.

Cartea este în stare perfectă, mai grosuță decât mă așteptam, ceea ce înseamnă că o să am ceva de citit (dă-mi Doamne timp pentru toate cărțile minunate).

Modul în care mi-am primit cartea m-a făcut însă de 10 ori mai nerăbdătoare (și fericită) să savurez povestea.

Vă spun sincer că nu mă așteptam la acest mod de prezentare, am fost surprinsă 100% și cu siguranță o să mai comand cărți de la Books Express. Sunt pe sufletul meu, iar conceptul lor, de librar personal, aduce cu ceea ce, în viziunea mea, ar trebui să fie librăria (chit că e doar on-line) perfectă!

Despre ce roman mi-am comandat, cu altă ocazie... 

10 comentarii:

 1. Foarte frumos, imi place

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place entuziasmul tau!Lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sper sa fii la fel de multumita si de carte. Lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai idee daca livreaza si în afara Romaniei?
  Arata foarte professional modul de ambalare si chiar îti este drag sa comanzi de la ei! Lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu daca livreaza in afara tarii. Ei sunt axati mai mult pe aducerea de carti din alte tari si livrarea lor in Romania. Dar merge sa le faci o intrebare (https://www.books-express.ro/)

   Cat despre profesionalismul lor, ai dreptate, a fost o mare placere si surpriza sa primesc romanul intr-un mod atat de frumos

   Ștergere
 5. Cat de frumos si profi in acelasi timp!

  RăspundețiȘtergere