marți, 27 februarie 2018

Spring SuperBlog 2018

1 martie bate la ușă, ne mai despart doar câteva zile de acest frumos anotimp dar și de o nouă ediție a SuperBlog!


Știu ce spuneți, nimic din ce e afară nu aduce a primăvară și chiar și eu speram și credeam că anul acesta iarna și toanele ei de prințesă alintată ne-au lăsat în pace, dar ei bine, ne-am înșelat (sau cel puțin eu m-am înșelat).

Sper totuși să plece repede-repede și să îi facă loc drăgălașei și adorabilei primăveri, iar competiția SuperBlog să nu se împotmolească în nămeți și troiene.

Eu una știu că edițiile primăvăratice ale acestei competiții îmi sunt cele mai dragi, iar avântul participării la probe, gală și discuții inimaginabil.

Poate are legătură și cu toată tevatura aceasta legată de mărțișor, ziua femeii, Paște și trezirea naturii la viață... chiar nu știu ce să zic! Dar inspirația pentru probe înmugurește și înflorește mai ceva ca un cireș japonez.

Așadar, dragi cititori, superblogeri și oricine mai aruncă un ochi pe aici, dacă observați că începând cu 1 martie vă cam stresez cu probele de concurs, vă rog să mă susțineți, încurajați și inspirați, pentru o ediție SuperBlog cât mai productivă.

Să vină primăvara!

3 comentarii: