vineri, 16 februarie 2018

Invisible lipliner by Essence

La ceas de weekend vreau să vă vorbesc despre un produs ce vă poate ușura "munca" în ale machiajului.

Dacă sunteți adeptele rujurilor în culori puternice, dar nu prea vă pricepeți în arta creionului de buze, am descoperit un produs minunat: lipliner-ul transparent de la Essence!

Acesta vine într-un ambalaj stilat, pe alb cu argintiu, având un sistem retractabil. Creionul deși este alb, pe buze/piele devine transparent, astfel putând fi utilizat pentru orice culoare de ruj.


Acest lipliner se utilizează ca un creion obișnuit, trasând conturul buzelor și dându-le forma dorită, ca mai apoi să aplicați rujul. Partea bună constă în faptul că este transparent, ceea ce elimină disconfortul vizual ce obișnuia să apară atunci când nuanțele celor două produse nu semănau.

Rujul se aplică perfect, nedepășind linia trasată cu lipliner-ul, fără ca acesta să se vadă (IUHU)!

Un alt punct pozitiv este faptul că invisible lipliner se aplică mult mai ușor decât un creion obișnuit, nu necesită ascuțire, iar dimensiunea acestuia poate fi reglată.

Nu are gust sau miros și se potrivește cu orice tip de ruj, fie el solid ori lichid.

Până să descopăr acest liplinear detestam să îmi pierd timpul conturându-mi buzele înainte de a aplica un ruj roșu ori închis la culoare, mai ales dacă nuanțele nu se pupau. De când am cumpărat creionul invizibil de la Essence, rujurile închise la culoare sunt mult mai des utilizate.

Îmi pot contura buzele rapid, dându-le ce formă doresc, fără să mă preocup că îmi zgârii pielea sau culorile nu se potrivesc.

Având o textură cremoasă, ușor de aplicat, ce nu necesită ascuțire, e o mai mare plăcere să aplici lipliner-ul acesta.

Vă recomand din toată inima produsul, merită un 10+, transformând machiajul într-o adevărată plăcere.

Credeți-mă, buzele voastre îl vor adora!

6 comentarii:

 1. Ce dragut si mie mi-ar place un asemenea creion.

  RăspundețiȘtergere
 2. Essence este marca buna si accesibila pentru toata lumea!
  Mie imi plac ojele de la ei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi plac si mie ojele lor. Si da, este o firma accesibila. Cel putin pentru piata din Romania, produsele lor pot fi cumparate cam de oricine.

   Ștergere