miercuri, 14 februarie 2018

Dăruiește amintiri cu Bohemian Photo by Iuliana Olteanu

"Photography is about capturing souls not smiles." (D. Tapshanov)


Indiferent că sărbătoriți Sf. Valentin, Dragobetele, că detestați aceste sărbători ori că alegeți să celebrați iubirea dintre voi în oricare altă zi din an, cred că cele mai bune daruri sunt cele care rămân. După cum spune și Iuliana Olteanu, "ședințele foto rămân un cadou ideal, peste ani vă va aminti de Noi, cei de atunci. Este cel mai bun motiv să profitați de reducerea de 25% la sesiunile foto ale lunii februarie și de fotocartea 10X15 cadou!"

După cum vă spuneam și în postările trecute, trăim într-o perioadă în care consumerismul este pe primul loc, totul merge pe repede-nainte, nici nu a trecut bine Crăciunul că suntem bombardați cu mesaje pentru ziua îndrăgostiților, toate pentru a ne determina să cumpărăm mult, mult, cât mai mult!

Așa că, ce ați spune dacă ați ieși din tipare și ați oferi în dar acelui cineva special din viața voastră o ședință foto?!

Nu doar că o să îl/o surprindeți cu un cadou inedit, dar așa o să aveți parte de amintiri ce or să dăinuie peste ani. Și de ce nu, puteți face asta o tradiție. Alegeți o fotografie preferată din cele 30 și o repetați în fiecare an- parol că nepoții ar aprecia asta.

Poate eu nu exprim prea bine ideea asta cu prezentul captat pentru totdeauna și transformat într-o nestemată, așa că o las pe Iuliana să vă explice mai bine: "fotografia este modalitatea mea de exprimare prin care pot oferi deopotrivă ceva lumii. O cale de a prinde frânturi de oameni și clipe și de a nu uita de noi înșine. De a îngheța o părticică de viață care poate s-ar fi evaporat altfel. O amintire, o clipă, o privire ce îmi doresc să o transpun atât de viu încât să nu las praful să se aștearnă și să o șteargă. De aceea nu sunt adepta cadrelor de tipul stați la poză și cheeeeese , ci îmi place să surprind firescul, spontanul, esența, ce e dincolo de suprafață. Aceasta fiind și luna dragostei, îmi amintesc faptul că fotografia e un limbaj comun prin care am cunoscut și m-am apropiat de omul iubit. De fiecare dată când mă gândesc la ce înseamnă fotografia pentru mine, cuvântul recunoștință mă fulgeră, pentru că a vedea, a simți și a transpune într-o imagine mi se par daruri extrem de prețioase."


Iar dacă sunteți un cuplu îndrăgostit de vintage/boem, să știți că Iuliana organizează și ședințe foto de acest fel! 

Dacă vă surâde ideea de a oferi un cadou atât de intim și special, puteți să luați legătura cu Iuliana aici.


4 comentarii: