Treceți la conținutul principal

Melcfort by Gerocossen

Gerocossen este un brand românesc, descoperit spre finalul anului trecut și de care m-am îndrăgostit iremediabil. Deși au 27 de ani pe piața din România, recunosc că i-am descoperit destul de târziu și asta prin intermediul unei conjuncturi fericite. Nu regret acest fapt, căci am avut plăcerea sa încerc produse cu adevărat folositoare, cu ingrediente corecte, fără parabeni și efecte aproape imediate.

Prima dată am scris despre produsele lor aici și http://lessassys.blogspot.ro/2017/11/voucher-cadou-gerocossen.html, iar astăzi am plăcerea de a vă povesti experiența mea cu crem de față Melcfort.


Produsul despre care scriu astăzi face parte din gama Melcfort Skin Expert și se adresează combaterii/prevenției petelor. M-a atras la această cremă că poate fi utilizată pentru combaterea a numeroase tipuri de pete, printre care cele provocate de acnee, riduri, pete provocate de expunerea la soare, dar și cicatrici.

După cum îi spune și numele, Melcfort, acest produs, ca și întreaga gamă, au la bază Poly-Hexilanul, un ingredient extras din... secreția melcilor (ați auzit/citit bine).

Recunosc că am fost sceptică atunci când am citit asta, pentru că pare destul de ciudat să utilizezi o cremă ce are printre ingrediente extract de melc, dar cum nu mă deranjează să colecționez sau să savurez o mâncărică gustoasă din melci, am zis ca nu are de ce să îmi facă rău un astfel de produs cosmetic.

Poate fi folosită începând cu 20 de ani, iar un aspect important e faptul că are proprietăți exfoliante, ceea ce duce la regenerarea celulară, îndepărtarea pielii moarte și obținerea unui ten catifelat, luminos și plăcut la atingere.

Mama mea, care utilizează și ea Melcfort cremă contra petelor este foarte încântată de acest produs și îl folosește cu atâta drag, că aproape a și terminat primul borcănel pe care l-a primit cadou.

Aproximez că va mai primu unul curând sau își va cumpăra ea, atât de mult îi place.

Și drept vorbind, crema are o textură catifelată, onctuoasă, intră ușor în piele și nu conține parabeni. Poate fi utilizată și pe tipurile mai sensibile de piele, ca al meu, iar efectele se observă destul de repede (în mai puțin de o lună).

În cazul în care vreți să scăpați/ameliorați din petele tenului, ori să găsiți o cremă hidratantă, dar la un preț potrivit oricărui buzunar, gama Melcfort by Gerocossen este o alegere potrivită.

Ce părere aveți de cremele cu extract din melc, ați folosi astfel de produse?

Comentarii

  1. Cred ca am avut si eu o crema cu extract de melc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa îti fie de folos, draga mea!
    Dupa o anumita varsta nici untura de gasca nu mai ajuta! 😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc o batranica, pe la 90 si ceva de ani, de cand se stie se da pe fata cu un amestec creat de ea. Untura de porc sau oaie (nu mai stiu exact) amestecata cu piure din aloe (din propria gradina, desigur). Ei bine, batranica asta arata mai bine decat multe vedete mega tunate, operate si intinse de isi plimba fata din plastic pe la T.V. :) Ca tot spuneai de untura de gasca

      Ștergere
  3. Sunt foarte multumita de crema aceasta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa