miercuri, 24 ianuarie 2018

Heidi ChocoWorld Experience

În decembrie am avut ocazia să particip la atelierele de ciocolată organizate de Heidi Chocolate din București și vreau să vă povestesc cam despre ce a fost vorba acolo- cine știe, poate mergeți și voi preparați propriile ciocolate și praline.


Atelierele se desfășoară în magazinul de tip showroom aflat în aceeași curte cu fabrica Heidi și durează aproximativ 2 ore. În acest timp, ca participant înveți despre isotria ciocolatei, sortimentele Heidi, apoi prepari propria ciocolată și câteva praline.

Există 2 tipuri de ateliere la care puteți participa:

1. ChocoSeminar Standar (prețul este în jurul a 65 lei pentru adulți și durează aprox. 60 de minute)- în cadrul acestui atelier preparați propria ciocolată, învățați lucruri interesante despre istoria ciocolatei și primiți o diplomă de Ucenic Ciocolatier

2. ChocoSeminar Premium (prețul este aprox. 95 lei iar durata de 120 minute)- pe lângă prepararea propriei tablete de ciocolată și parte de istorie, o să preparați propriile praline sau o figurină Heidi, precum și diploma de Ucenic Ciocolatier

Ambele ateliere vă oferă produsele create la final.

Noi ne-am preparat propriile tablete de ciocolată și câte 6 praline (din păcate tableta a fost devorată instant și nu am apucat să o fotografiem) cu diferite tipuri de ciocolată și umpluturi. Ciocolata am conceput-o din ciocolată cu lapte și am decorat-o cu zmeură și migdalele, iar pralinele au fost umplute cu zmeură, chilly, alune și toate cele 3 tipuri de ciocolată: neagră, albă și cu lapte.
Vă las mai jos o fotografie cu pralinele, căci ele au rezistat ceva mai mult.


Experiența a fost una foarte interesantă, mai ales că am fost îmbrăcați din cap până în picioare în halate, bonete și mânuși speciale, iar sortimentele de ciocolată și umpluturi extrem de variate. Pentru câteva minute bune ne-am lăsat îmbiați de gustul și mirosul afrodisiac al ciocolatei, am râs mult, am glumit și am conceput ceva de la zero!

O modalitate minunată să uiți de grijile de zi cu zi, să te deconectezi și să pleci acasă cu bunătăți ciocolătoase.

Doamnele de la atelier au fost foarte drăguțe, amabile și ne-au explicat cu multă răbdare toți pașii ce trebuia să îi urmăm pentru a concepe o ciocolată desăvârșită.

Am fost mulțumită de rezultat, iar la final, pe lângă propriile mele ciocolățele am plecat cu o sacosă plină de produse Heidi, acolo existând și un magazin de desfacere (atât cu produse pe care le găsiți în comerț, cât și cu produse pe care le găsiți doar acolo).

Puteți cumpăra praline (și au sute de sortimente), ciocolățele, figurine la preț de producător. Sunt sigură că deja au tot felul de minunății pregătite pentru Dragobete. Așadar, daca vreți să participați și voi la atelierele ChocoWorld, sau doar să cumpărați ciocolată Heidi, vă las mai jos orarul și adresa magazinului.

Orar: L-V: 09.00-19.00
              S: 09.00-17.00
Cu mențiunea că lunea nu se țin seminarii ChocoWorld.

Adresa: Blv. Biruinței, nr. 87, Pantelimon, jud. Ilfov


Ce spuneți, voi ați participa la un astfel de atelier? Cum ar arată ciocolata pefectă în viziunea voastră?Sursă foto

10 comentarii: