vineri, 19 ianuarie 2018

Alverde Matte Lipstick Review

Faptul că ador să mă plimb printre rafturile maginelor DM nu mai este un mister. Că îmi place să văd noutățile și să încerc noi produse de beauty, iar nu mai este o noutate!

Însă în iarna aceasta am făcut o descoperire cu totul specială și e musai să o împărtășesc și cu voi.

Rujul mat de la Alverde, în nuanța 60 Rosewood Smile câștigă detașat premiul pentru produsul preferat al lui decembrie și ianuarie (și sunt sigură că va ocupa acest loc câteva luni bune de acum înainte).


Rujul vine într-un ambalaj practic, aș putea spune chiar chic, având forma unui stilou. Culoarea acestuia reflectă extrem de bine nuanța rujului. 

După cum îi spune și numele, Rosewood, culoarea este una roz-bejuluie, dar când spuneți roz vă rog să vă gândiți la un roz extrem de pal, combinat cu maroul palid al scoarței de copac.

Vă spun sincer că până la acest produs nu am întâlnit un nude atât de frumos și care să se potrivească atâtor persoane. Eram de mult timp în căutarea unui ruj nude, însă nu îmi ieșise în cale acel produs ce să reflecte culoarea atât de căutată de mine.

Matt Lipstick Alverde a fost descoperirea perfectă, complimentând aproape perfect nuanța tenului meu, oferind buzelor volum, culoare și un aspect natural.

Rezistă surprinzător de mult pe buze (a trecut testul mâncatului și băutului), nu le usucă și contribuie la schițarea unui machiaj natural de invidiat.


Cantitatea de produs poate fi reglată prin intermediul unui sistem ce se rotește, iar forma ușor alungitp face ca rujul sp se aplice extrem de ușor pe buze.

Ce îmi mai place la acest ruj este faptul că miroase plăcut, dar discret, a trandafiri si lemn- după cum îi spune și numele. 

Produsul face parte din gama Alverde, a cărei filozofie se învârte în jurul principiului cosmeticii naturale, ceea ce însemnă că acest ruj are în compoziție ingrediente naturale, cu efecte benefice asupra sănătății pielii.

Puteți găsi produsele cosmetice din gama Alverde la raioanele speciale și dacă sunteți în căutarea unui ruj nude, vă spun sincer că aceasta a reușit să primească 10+ din partea mea, iar eu sunt extrem de pretențioasă!

5 comentarii:

 1. Ce mult imi place culoarea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie imi place mult. Si se potriveste multor tipuri de ten si tinute.

   Ștergere
 2. Cu rujurile nu prea le am, dar îmi place culoarea aleasa de tine! Weekend placut!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am cautat extrem de mult (de 2 ani chiar) nude-ul perfect, iar aceasta nuanta m-a fermecat pe deplin.

   Ștergere
 3. Am cumpărat şi eu un ruj alverde30 lila passion, dar nu e rezistent deloc. Culoarea e superbă dar nu rezista nici o oră. Aşa sunt ele sau al meu nu e de calitate?

  RăspundețiȘtergere