duminică, 3 decembrie 2017

Super gifts for super women

Decembrie este de departe luna mea preferată (și faptul că m-am născut acum nu are nicio legătură, credeți-mă), drept pentru care ador să îmi decorez casa, să aleg bradul perfect, să frământ cozonăcei pufoși, să îi surprind pe cei dragi și cel mai mult și mai mult, ador să fac (dar și să primesc) cadouri!

Luând în calcul cele spuse mai sus, până pe la jumătatea lunii o să vă mai stresez, din când în când, așa... când îmi vin idei geniale de cadouri cu postări în care să vă spun și vouă, ce minunății puteți cumpăra pentru cei dragi.

Darurile sunt importante, o parte semnificativă a lunii, dar vă rog să nu vă lăsați furați de magia cumpărăturilor ori influențați de mass-media. Trăim într-o societate bazată pe consumerism, o societate în care cei ce produc au ca scop principal să ne facă să cumpărăm cât mai mult, indiferent dacă avem sau nu nevoie de lucrurile respective. Nu cumpărați iresponsabil, nu umpleți coșurile, luați-vă un moment de respiro și amintiți-vă că sărbătorile de iarnă nu sunt numai despre a cumpăra.

Crăciunul înseamnă bunătate, empatie, dragoste și familie. E drept că ideal ar fi să fim buni tot anul, nu doar câteva zile, dar măcar acum să fim mai calmi, împăcați cu noi, să oferim iubire mai întăi de lucruri. Să fim recunoscători că noi și cei dragi sunt sănătoși, că avem un acoperiș deasupra capului. Să ne gândim la cei mai puțin norocoși și să le oferim și lor puțin din puținul nostru. O mângâiere, o privire blândă, o mână de ajutor, o felie de cozonac oferită unui om flămând sunt mai importante decât cutiile uriașe de cadouri. Lucrurile se strică, se uită- iubirea însă rămâne. O îmbrățișare nu costă, timpul petrecut de cei mici ori de cei bătrâni, ce mâine poate nu vor mai fi e de neprețuit.Iubiți și lăsați-vă iubiți, faceți-vă timp să îi cunoașteți pe cei dragi și oferiți un cadou din inimă, ceva ce sigur ar plăcea!

Acestea fiind spuse, vă las mai jos 2 idei simpatice de cadouri pentru acele fete/femei ce iubesc vintage-ul, lucrurile naturale, parfumate și cu o poveste la bază.

Este vorba despre bijuteriile aromate marca Luviane Atelier de Parfumerie. Puteți alege dintre pandantivele ce pot fi încărcate cu parfum lichid (ca cel de mai jos) sau cu parfum solid.


Pandantivele sunt de inspirație victoriană (așadar iubitoarele de vintage cu siguranță vor fi impresionate), iar ambele variante pot fi un cadou excelent de Crăciun. Podoabele sunt lucrate manual, din argint și au în montură (mai exact în căpăcel) o pietricică semiprețioasă.

Pandantivele pentru parfum solid vin în mai multe variante, dar vă las mai jos o fotografie să vă faceți o idee despre cum arată.


Ambele variante pot fi "umplute" cu parfum din colecția Miresme Românești, iar dacă aveți dificultăți în a vă decide ce pandant ori ce parfum să alegeți, credeți-mă, o să aveți parte de cea mai profi consiliere ever!

Cu siguranță un astfel de dar este ideal pentru iubitoarele de artă, vintage și frumos. Plus că, îmbină frumos mai multe tipuri de artă într-un singur produs: manufacturarea pandantului, crearea parfumului natural, aromaterapia și proprietățile benefice ale pietrelor semiprețioase.

Vă imaginați cât de frumos, cât de specială și apreciată se va simți acea EA din viața voastră dacă în seara de Crăciun va fi surprinsă cu un astfel de dar?!

Dacă sunteți din București, puteți achiziționa aceste bijuterii deosebite de la Noel- târgul cadourilor de designeri, iar dacă sunteți de prin alte părți ale țării, aruncați un ochi aici.

Spor la cumpărat!6 comentarii: