marți, 5 decembrie 2017

Secrete de frumusețe. Cum să scapi de cearcăne

Sunt sigură că multe femei se confruntă cu problema cearcănelor și sunt la fel de sigură că își doresc să descopere un secret (sau mai multe) de frumusețe ce să ascundă ori să trateze această problemă.

Vă mărturisesc că nici mie nu prea îmi sunt dragi, că și eu, ca fiecare dintre voi îmi dores o privire curată, o piele catifelată, hidratată, fără pungi sub ochi sau culori cenușii. Pentru că da, vreau ca cei dragi să mă privească în ochi pentru a descoperi ce e în sufletul meu, nu pentru a rămâne ancorați în cât de obosită sunt, cât de puțin am dormit sau întrebându-se dacă sufăr sau nu de o boală...

Ei bine, au am descoperit secretul ce îmi transformă privirea obosită și vreau să vă spun și vouă cum puteți obține o privire de invidiat, o piele îngrijită și să redescoperiți fericirea de a avea un look fresh.

Aliatul meu de nădejde în lupta cu cearcănele este crema antirid pentru ochi de la Gerocossen.


Având ca ingredient principal algele marine, cunoscute pentru efectul lor regenerant, ce previne îmbătrânirea și susține refacerea celulară, acest produs face adevărate minuni pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

Adăugându-se formulei coenzima Q10, colagen și cofeină, pielea are parte de un adevărat boost de minerale și nutrienți, redând astfel strălucirea pielii și prevenind îmbătrânirea.

Produsul poate fi utilizat pe toate tipurile de ten, de la 25 la +100 ani și nu conține parabeni ori alergeni, lucru deosebit de important atunci când alegi un produs de îngrijire.

Recipientul este practic, elegant, pe bază de pompiță, ceea ce îl face ușor de dozat și aplicat. Plus că este mult mai igenic, pielea neintrând în contact cu crema.Este suficientă o singură pompiță de produs (aproximativ cât o semincioară de floarea-soarelui) pentru ambi ochi, iar produsul se aplică prin tapotare, din colțul intern al ochiului, spre exterior.

Pentru o eficiență maximă, vă rog să nu frecați, apăsați sau agresați în orice alt fel pielea sensibilă din jurul ochilor. Aplicați ușor, după cum spuneam,  prin tapotare, pentru rezultate vizibile chiar din primele săptămâni.

Crema miroase plăcut, a vară, scoici și mare- ceea ce e un plus dimineața, când nu prea ai chef de nimic, vrei doar să dormi și nu prea te relaxează nimic. Mirosul de vară și vacanță mai îmbunează puțin asprimea dimineților.

Un alt avantaj pe care îl are acest produs este că se absoarbe foarte ușor în piele, așadar puteți să vă machiați/ieșiți pe ușă imediat după aplicare, fără să aveți un aspect ciudat, uleios sau gras sub ochi.

Pielea este mult mai hidratată, mai luminoasă și catifelată, iar cearcănele reduse semnificativ.

Și cine nu ar vrea să se oglindească într-o privire atât de luminoasă, de candidă și clară!? Cu siguranță o să întoarceți câteva capete- pe ale lui pentru că strălucirea ochilor tăi îl va cuceri, pe a ei deoarece nu știe cum ai reușit să arăți atât de bine.

Ce spuneți, îl convingem pe Moș Crăciun să lase lângă brad și crema antirid pe bază de alge marine de la Gerocossen? Are un preț miiiiiic, dar e magic!

6 comentarii: