sâmbătă, 30 decembrie 2017

5 sfaturi pentru noaptea de Revelion

Ultima postarea din 2017 este una ce se dorește scurtă și la obiect! Pentru că fiecare dintre noi își dorește ca noaptea de Revelion să fie una reușită, m-am gândit să adun câteva sfaturi cu ajutorul cărora să aveți o petrecere reușită.


Așadar, cele 5 sfaturi sunt:

- mâncați câte puțin din toate, mai ales dacă sunteți pofticios/ă, dar nu exagerați. Cu siguranță indiferent unde vă aflați (acasă, la restaurant, în vizită, la o pensiune etc.) mesele vor fi îmbelșugate și foarte atrăgătoare. Dacă și voi sunteți niște mici pofticioși, ca și mine, sunt sigură că o să vreți să gustați din toate. Pentru a nu vă strica noaptea cu dureri de burtă sau o stare generală de rău, cel mai bun sfat este moderația! Gustați puțin din toate, bucurați-vă de fiecare fel în parte și încercați să nu vă ridicați sătui de la masă (și același sfat este valabil și în cazul băuturilor, dulciurilor sau fructelor);

- chiar dacă sunteți sau nu gazdă, faceți-vă timp pentru voi. Aranjați-vă, coafați-vă, parfumați-vă și respirați. Stresul nu își are loc într-o seară atât de specială ca aceasta, așa că încercați măcar pentru câteva ore să nu vă lăsați purtați de grijile de zi cu zi. Distrați-vă, simțiți-vă bine și dichisiți-vă! Meritați tot ce este mai bun, așa că ar fi bine, de ce nu, să purtați și o hăinuță ori un accesoriu nou. Dacă e roșu, atunci și mai bine, căci roșul se spune că aduce noroc și bogăție;

- în această zi nu există loc pentru compromisuri, așa că alegeți o companie plăcută, oameni dragi, alături de care vreți să petreceți și să vă simțiți bine. A merge la o petrecere mare, cu multă lume, nu vă garantează fericirea ori pacea. Uneori petrecerile mai mici, alături de prietenii adevărați sunt adevăratul câștig;

- micile detalii fac diferența, așa că nu ar strica să creați o atmosferă magică. Câteva crenguțe de vâsc, aranjamente pentru masă, șervețele vesele, luminițe colorate, brăduți frumos împodobiți, o muzică bună și  vinuri de calitate sunt un prim pas spre o petrecere reușită.

- vinurile și deserturile bune sunt adevăratul succes al unei nopți de Revelion de neuitat! Cum în această seară se mănâncă pește, vă recomand un vin creat special pentru a fi servit alături de mâncărurile din pește- Trei Pești, dar și preferatul meu, ușor amărui, pentru a nu ne pica prea greu, Pelin de Urlați. Deserturile sunt și ele importante, așa că vă recomand torturi acrișoare și răcoritoare, eventual din fructe. Țineți cont însă că nu toate fructele merg bine împreună, așa că evitați prea multe combinații.


Distrați-vă, zâmbiți, nu vă enervați, dansați și fiți moderați! Nu uitați să purtați ceva roșu, să vă puneți o dorință la miezul nopții, să închinați un pahar de șampanie și pentru cei ce nu mai sunt printre noi și să aveți struguri pe masă!

Nu lăsați lucrurile pe ultima sută de metrii și țineți cont că această seară nu e pentru fală, ci pentru suflet. Și dacă vreți să pășiți cu bine în Noul An, trebuie să o faceți cu sufletul curat, cu zâmbetul pe buze și cu optimism.

Vă doresc un 31 decembrie de poveste, cu prieteni dragi și o petrecere reușită!

2018 să ne găsească sănătoși, voioși și prietenoși! Noi ne regăsim cu noi postări pe blog începând cu 3 ianuarie. În caz că vreți să fiți la curent cu tot ce postez, vă invit și pe paginile de Facebook și Instagram




!!!AN NOU FERICIT DRAGILOR!!!



Sursă foto

4 comentarii: