duminică, 12 noiembrie 2017

Voucher cadou Gerocossen

Gerocossen Cosmetice și-a lansat o nouă gamă de produse anti-age, ingredientul vedetă fiind algele marine, pentru un ten hidratat, luminos și protejat de factorii nocivi de mediu.

Gama Algaderm cuprinde produse precum cremă de ochi anti-age, lapte demachiant, cremă de zi/noapte, adaptate pe diferite categorii de vârstă!

Ocazie de sărbătoare, așadar dacă utilizați voucher-ul AmaliaMarinescu10% pe site-ul Gerocossen, pentru orice produs achiziționat, beneficiați de un discount de 10%.


Eu am introdus în rutina zilnică 4 produse Algaderm și îmi sunt deja tare dragi! Cu toate acestea am un preferat: crema antirid pentru ochi. Flaconul este practic, fiind pe bază de pompiță, evitând astfel "infestarea" cremei, se dozează extrem de ușor și este nevoie de o cantitate infimă de produs pentru o utilizare.

Crema intră repede în piele, zona ochilor nu rămâne uleioasă, lucioasă ori lipicioasă, deci putem ieși imediat ce am aplicat-o din casă.

Are un miros plăcut, de vacanță, mare și fericire, așadar produsele (căci toate au acest miros specific) ajută și la destresare, având rol aroma-terapeutic.

Crema conține cafeină, colagen, coenzima Q10 și (desigur) alge marine, ingrediente ce redau strălucirea pielii și ajută la încetinirea îmbătrânirii.

Puteți utiliza lejer acest produs dacă aveți peste 25 de ani. Am încercat multe produse destinate îngrijirii pielii sensibile a ochilor și vă spun sincer că este comparabil cu unul de aprox. 150 lei, așadar îl recomand cu toată încrederea.Un alt produs ce îmi place și m-a surprins plăcut pentru un lapte demachiant, este (evident) laptele demachiant.

Vă mărturisesc că nu sunt neaparat un fan al acestor tipuri de produse demachiante, dar el m-a convins. Are o textură lejeră, miros fin, discret, plăcut și nu conține parabeni- de fapt produsele Gerocossen nu conțin parabeni!

Având ca ingrediente principale uleiul de migdale și algele marine, demachiază fără să irite, elimină foarte bine impurtitățile acumulate peste zi și chiar și machiajul încăpățânat, oferind protecție și strălucire tenului (10 cu felicitări dragii mei).

Cremele vin în borcănele din sticlă, ceea ce este un mare avantaj și dacă obișnuiți să mă citiți știți deja cât de important este ca aceste produse să vină ambalate în sticlă! Principalul rol este cel de hidratare, căci un ten hidratat este un ten sănătos, strălucitor și protejat de factorii nocivi de mediu- inclusiv ferit de îmbătrânirea prematură.

Utilizată zilnic, în combinație cu crema de noapte, ajută tenul să își recapete elasticitatea, luminozitatea și frumusețea de la 18 ani! Și credeți-mă, nu exagerez, până și Vlad a observat efectele pozitive ale acestor produse.

Iar asta chiar e ceva WOW!

Așa că, drăguțele mele, sărbătorile se apropie, cred că merităm să ne răsfățăm cu produse de calitate, concepute cu multă dragoste. 

Puteți alege orice produs considerați că vi se potrivește de pe site-ul Gerocossen, iar noi vă oferim un voucher cadou de 10% reducere, să vă bucurați de calitatea produselor made in România. Cod discount- AmaliaMarinescu10%


Spor la cumpăraturi!


VOUCHER valabil pana la 30 noiembrie 2017

9 comentarii: