Treceți la conținutul principal

Tips & Tricks pentru o curățenie de invidiat

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și pentru a fi sigure că totul va ieși perfect, iar pregătirile vor fi la zi, e musai să ne apucăm din timp de toate!

Nu știu alții cum sunt, dar în ceea ce mă privește, dacă ordine și curățenie nu e, nimic nu e.

Norocul meu că există Nufăr și Triumf, două ajutoare de nădejde în ale curățeniei!


Pentru a putea sta liniștită de sărbători și a mă bucura de tot vibe-ul pozitiv pe care acestea îl oferă, 23 decembrie trebuie să mă găsească cu sarcinile încheiate și casa lucind a curățenie!

Geamuri, aragaz, baie, podele, perdele și alte nebunii, dacă nu-s impecabile Crăciunul trebuie oprit și cele de mai înainte cumva rezolvate și curățate în așa fel să arate ca noi!

Un camarad de nădejde în lupta cu petele, praful și calcarul este Nufăr geamuri.


Cu un miros delicat, floral, curăță repede și lasă geamurile sclipitor de curate, că soarele ar mai vrea să își prelungească șederea pe cer doar ca să se mai oglindească puțin în ferestrele mele!

Nufăr mobilă și pardoseli fac curățenia mai ușoară, protejând, dezinfectând și înlăturând murdăria ca niște adevărați super-eroi.

Parchetul este astfel pregătit mai ceva ca un star de cinema să primească musafirii și somptuosul brad de Crăciun, mobila să reflecte luminițele de sărbători și zâmbetele celor mici când Moșul cel bun le aduce darurile mult visate!

Vesela trebuie și ea curățată, noroc cu Nufăr verde veselă, țevile desfundate, aragazul reîmprospătat, toată casa dezinfectată, că doar vin rudele cu cei mici în vizită și nu vrem să pățească ceva chiar de Crăciun!

Baia, alt subiect sensibil, e musai să arate ca-n țiplă, căci e, alături de bucătărie, cartea de vizită a oricărui cămin. Ce bine că pentru asta există Nufăr verde WC Gel și Nufăr Inox.


Știu, o să spuneți că sunt prea multe de făcut, că nu e timp pentru o curățenie perfectă 100%, că nu or să observe invitații micile imperfecțiuni și că mai bine cheltuim banii pe cadouri...

Aș fi fost și eu e aceeași părere cu voi dacă nu descopeream Super Eroii Nufăr și... Triumf! Sunt eficiente, curăță repede și unde mai pui că raportul calitate-preț este de netăgăduit.

O singură vizită la supermarket sau cu doar câteva click-uri de mouse îmi achiziționez cu câteva săptămâni înainte de Crăciun toate sticluțele, clondirașele și spray-urile necesare unei curățenii de nota 10! La un preț mic mic mic desigur și cu eficiență Românească, mica mea căsuță începe treptat să strălucească, să fie reîmprospătată, dezinfectată și să miroasă divin.

Și a cozonaci, dar și a curat, a bine, a sănătate! Și vă spun, invitații și familia asta își doresc. Sărbători tihnite, cu bucate bune și o casă curățică, proaspătă ca obrajii unei copilițe, îmbujorată de prea mult săniuș.

Cheia desigur, e să vă planificați fiecare sarcină, să  vă chibzuiți bănuții și să cooptați întreaga familie, făcând curâțenia ceva plăcut, distractiv și lipsit de chinuri.

Iar cu Nufăr și Triumf nu trebuie să duceți prea multă muncă de lămurire, căci vor fi repede îndrăgiți de întreaga familie!


Acest articol participă la SuperBlog ediția de toamnă, 2017.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde