Treceți la conținutul principal

Tips & Tricks pentru o curățenie de invidiat

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și pentru a fi sigure că totul va ieși perfect, iar pregătirile vor fi la zi, e musai să ne apucăm din timp de toate!

Nu știu alții cum sunt, dar în ceea ce mă privește, dacă ordine și curățenie nu e, nimic nu e.

Norocul meu că există Nufăr și Triumf, două ajutoare de nădejde în ale curățeniei!


Pentru a putea sta liniștită de sărbători și a mă bucura de tot vibe-ul pozitiv pe care acestea îl oferă, 23 decembrie trebuie să mă găsească cu sarcinile încheiate și casa lucind a curățenie!

Geamuri, aragaz, baie, podele, perdele și alte nebunii, dacă nu-s impecabile Crăciunul trebuie oprit și cele de mai înainte cumva rezolvate și curățate în așa fel să arate ca noi!

Un camarad de nădejde în lupta cu petele, praful și calcarul este Nufăr geamuri.


Cu un miros delicat, floral, curăță repede și lasă geamurile sclipitor de curate, că soarele ar mai vrea să își prelungească șederea pe cer doar ca să se mai oglindească puțin în ferestrele mele!

Nufăr mobilă și pardoseli fac curățenia mai ușoară, protejând, dezinfectând și înlăturând murdăria ca niște adevărați super-eroi.

Parchetul este astfel pregătit mai ceva ca un star de cinema să primească musafirii și somptuosul brad de Crăciun, mobila să reflecte luminițele de sărbători și zâmbetele celor mici când Moșul cel bun le aduce darurile mult visate!

Vesela trebuie și ea curățată, noroc cu Nufăr verde veselă, țevile desfundate, aragazul reîmprospătat, toată casa dezinfectată, că doar vin rudele cu cei mici în vizită și nu vrem să pățească ceva chiar de Crăciun!

Baia, alt subiect sensibil, e musai să arate ca-n țiplă, căci e, alături de bucătărie, cartea de vizită a oricărui cămin. Ce bine că pentru asta există Nufăr verde WC Gel și Nufăr Inox.


Știu, o să spuneți că sunt prea multe de făcut, că nu e timp pentru o curățenie perfectă 100%, că nu or să observe invitații micile imperfecțiuni și că mai bine cheltuim banii pe cadouri...

Aș fi fost și eu e aceeași părere cu voi dacă nu descopeream Super Eroii Nufăr și... Triumf! Sunt eficiente, curăță repede și unde mai pui că raportul calitate-preț este de netăgăduit.

O singură vizită la supermarket sau cu doar câteva click-uri de mouse îmi achiziționez cu câteva săptămâni înainte de Crăciun toate sticluțele, clondirașele și spray-urile necesare unei curățenii de nota 10! La un preț mic mic mic desigur și cu eficiență Românească, mica mea căsuță începe treptat să strălucească, să fie reîmprospătată, dezinfectată și să miroasă divin.

Și a cozonaci, dar și a curat, a bine, a sănătate! Și vă spun, invitații și familia asta își doresc. Sărbători tihnite, cu bucate bune și o casă curățică, proaspătă ca obrajii unei copilițe, îmbujorată de prea mult săniuș.

Cheia desigur, e să vă planificați fiecare sarcină, să  vă chibzuiți bănuții și să cooptați întreaga familie, făcând curâțenia ceva plăcut, distractiv și lipsit de chinuri.

Iar cu Nufăr și Triumf nu trebuie să duceți prea multă muncă de lămurire, căci vor fi repede îndrăgiți de întreaga familie!


Acest articol participă la SuperBlog ediția de toamnă, 2017.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î