luni, 20 noiembrie 2017

Tips & Tricks pentru o curățenie de invidiat

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și pentru a fi sigure că totul va ieși perfect, iar pregătirile vor fi la zi, e musai să ne apucăm din timp de toate!

Nu știu alții cum sunt, dar în ceea ce mă privește, dacă ordine și curățenie nu e, nimic nu e.

Norocul meu că există Nufăr și Triumf, două ajutoare de nădejde în ale curățeniei!


Pentru a putea sta liniștită de sărbători și a mă bucura de tot vibe-ul pozitiv pe care acestea îl oferă, 23 decembrie trebuie să mă găsească cu sarcinile încheiate și casa lucind a curățenie!

Geamuri, aragaz, baie, podele, perdele și alte nebunii, dacă nu-s impecabile Crăciunul trebuie oprit și cele de mai înainte cumva rezolvate și curățate în așa fel să arate ca noi!

Un camarad de nădejde în lupta cu petele, praful și calcarul este Nufăr geamuri.


Cu un miros delicat, floral, curăță repede și lasă geamurile sclipitor de curate, că soarele ar mai vrea să își prelungească șederea pe cer doar ca să se mai oglindească puțin în ferestrele mele!

Nufăr mobilă și pardoseli fac curățenia mai ușoară, protejând, dezinfectând și înlăturând murdăria ca niște adevărați super-eroi.

Parchetul este astfel pregătit mai ceva ca un star de cinema să primească musafirii și somptuosul brad de Crăciun, mobila să reflecte luminițele de sărbători și zâmbetele celor mici când Moșul cel bun le aduce darurile mult visate!

Vesela trebuie și ea curățată, noroc cu Nufăr verde veselă, țevile desfundate, aragazul reîmprospătat, toată casa dezinfectată, că doar vin rudele cu cei mici în vizită și nu vrem să pățească ceva chiar de Crăciun!

Baia, alt subiect sensibil, e musai să arate ca-n țiplă, căci e, alături de bucătărie, cartea de vizită a oricărui cămin. Ce bine că pentru asta există Nufăr verde WC Gel și Nufăr Inox.


Știu, o să spuneți că sunt prea multe de făcut, că nu e timp pentru o curățenie perfectă 100%, că nu or să observe invitații micile imperfecțiuni și că mai bine cheltuim banii pe cadouri...

Aș fi fost și eu e aceeași părere cu voi dacă nu descopeream Super Eroii Nufăr și... Triumf! Sunt eficiente, curăță repede și unde mai pui că raportul calitate-preț este de netăgăduit.

O singură vizită la supermarket sau cu doar câteva click-uri de mouse îmi achiziționez cu câteva săptămâni înainte de Crăciun toate sticluțele, clondirașele și spray-urile necesare unei curățenii de nota 10! La un preț mic mic mic desigur și cu eficiență Românească, mica mea căsuță începe treptat să strălucească, să fie reîmprospătată, dezinfectată și să miroasă divin.

Și a cozonaci, dar și a curat, a bine, a sănătate! Și vă spun, invitații și familia asta își doresc. Sărbători tihnite, cu bucate bune și o casă curățică, proaspătă ca obrajii unei copilițe, îmbujorată de prea mult săniuș.

Cheia desigur, e să vă planificați fiecare sarcină, să  vă chibzuiți bănuții și să cooptați întreaga familie, făcând curâțenia ceva plăcut, distractiv și lipsit de chinuri.

Iar cu Nufăr și Triumf nu trebuie să duceți prea multă muncă de lămurire, căci vor fi repede îndrăgiți de întreaga familie!


Acest articol participă la SuperBlog ediția de toamnă, 2017.

2 comentarii: