Treceți la conținutul principal

Teambuilding în stil Royal

Atunci când managerul nostru mi-a încredințat importanta misiune de a organiza evenimente în Brașov am fost onorată și emoționată în același timp.

Nu știam prea multe despre Brașov și cu atât mai mult despre Poiana Brașov, unde urma să organizăm teambuilding-ul.

Desigur, m-am pus imediat pe căutat și documentat, căci sub nicio formă nu doream să îmi dezamăgesc colegii și am dat peste cel mai potrivit loc pentru noi, sub întruchiparea Hotelului Royal.


Având cel mai frumos salon de evenimente din Poiana Brașov a reușit să câștige nu doar inima mea, ci și pe cea a managerului și colegilor.

Și pentru că întreaga aventură dura un weeken, ne-am bucurat nespus că ne putem caza atât de aproape de sala pentru evenimente, căci ne ușura mult munca. Și unde mai pui că fiecare cameră arăta absolut impecabil, iar hotelul oferea și săli de activități!

Lucru absolut incredibil, căci după toate activitățile specifice job-ului, puțină relaxare la o masă de biliard sau darts- DIVIN.

Și vă mai spun un secret, mai ales dacă și voi sunteți la fel de gurmanzi ca mine și colegii mei, masa la restaurantul Royal este de-a dreptul delicioasă și deosebit de arătoasă. Din păcate pentru siluetă, o să vă fie imposibil să lăsați ceva în farfurie.


Personalul atât de amabil, zâmbitor și săritor, că nici nu am simțit că suntem într-o deplasare legată de muncă, ci cu adevărat în cea mai frumoasă escapadă a anului.

Aerul curat de munte, peisajul ce te lăsa fără glas, atmosfera caldă, primitoare a hotelului, au transformat teambuilding-ul într-o experiență de neprețuit, aproape magică, apropiindu-ne pe noi, ca și colegi și transformând-ne pentru câteva zile într-o mare familie.

Aproape că ne-a părut rău când a trebuit să părăsim meleagurile magice ale Brașovului și să ne întoarcem în haosul și furnicarul din București.

Ne-am promis însă că în fiecare toamnă, pentru teambuilding-urile de final de trimestru, Hotelul Royal va fi alegerea noastră numărul 1!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017, ediția de toamnă.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca