vineri, 17 noiembrie 2017

Teambuilding în stil Royal

Atunci când managerul nostru mi-a încredințat importanta misiune de a organiza evenimente în Brașov am fost onorată și emoționată în același timp.

Nu știam prea multe despre Brașov și cu atât mai mult despre Poiana Brașov, unde urma să organizăm teambuilding-ul.

Desigur, m-am pus imediat pe căutat și documentat, căci sub nicio formă nu doream să îmi dezamăgesc colegii și am dat peste cel mai potrivit loc pentru noi, sub întruchiparea Hotelului Royal.


Având cel mai frumos salon de evenimente din Poiana Brașov a reușit să câștige nu doar inima mea, ci și pe cea a managerului și colegilor.

Și pentru că întreaga aventură dura un weeken, ne-am bucurat nespus că ne putem caza atât de aproape de sala pentru evenimente, căci ne ușura mult munca. Și unde mai pui că fiecare cameră arăta absolut impecabil, iar hotelul oferea și săli de activități!

Lucru absolut incredibil, căci după toate activitățile specifice job-ului, puțină relaxare la o masă de biliard sau darts- DIVIN.

Și vă mai spun un secret, mai ales dacă și voi sunteți la fel de gurmanzi ca mine și colegii mei, masa la restaurantul Royal este de-a dreptul delicioasă și deosebit de arătoasă. Din păcate pentru siluetă, o să vă fie imposibil să lăsați ceva în farfurie.


Personalul atât de amabil, zâmbitor și săritor, că nici nu am simțit că suntem într-o deplasare legată de muncă, ci cu adevărat în cea mai frumoasă escapadă a anului.

Aerul curat de munte, peisajul ce te lăsa fără glas, atmosfera caldă, primitoare a hotelului, au transformat teambuilding-ul într-o experiență de neprețuit, aproape magică, apropiindu-ne pe noi, ca și colegi și transformând-ne pentru câteva zile într-o mare familie.

Aproape că ne-a părut rău când a trebuit să părăsim meleagurile magice ale Brașovului și să ne întoarcem în haosul și furnicarul din București.

Ne-am promis însă că în fiecare toamnă, pentru teambuilding-urile de final de trimestru, Hotelul Royal va fi alegerea noastră numărul 1!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017, ediția de toamnă.


4 comentarii: