Treceți la conținutul principal

Te iubesc... la o cafea!

În scurt timp, mai precis pe 1 decembrie se vor împlini doi ani de când EL m-a cerut în căsătorie!

O zi specială, ce de atunci înainte avea să poarte două semnificații- ziua mea și desigur, cea mai emoționantă zi din viața mea.

Un moment special, atent plănuit și încheiat cu cea mai delicioasă, aromată și parfumată cafea pe care am băut-o vreodată!


Treziți dis de dimineață, într-o zi de decembrie destul de răcoroasă, am plecat fericiți, alături de alți doi prieteni, spre mare.

Pe drum, la un mic popas, vizitând și bucurându-ne de frumusețile locului, întrebarea a venit firesc, iar răspunsul și mai firesc.

Și pentru că emoțiile au fost pe măsură de ambele părți, se cerea neaparat ca totul să fie stins cu mondeze cafea, proaspăt preparată, servită cu lapte și miere, să pregătească noul capitol al relației noastre.

Iar atunci când ești euforic, când cafeneaua unde îți asezi gândurile și te bucuri de ce tocmai ți s-a întâmplat are vedere la întinsul apelor, iar în fundal se aude  cafeaua boabe este măcinată, totul se transformă într-un vis frumos, un vis ce ai vrea să dureze la nesfârșit.


Privind măreția Mării Negre, bucurându-ne auzul cu sunetul cafelei măcinate, bucurându-ne gustul și mirosul cu prospețimea cafelei și a iubirii euforice, am știut că suntem pe drumul cel bun. Că asemenea simbolurilor desenate în ceșcuțele delicate de cafea, în acea zi magică ne-am dăruit pentru vecie inima unul altuia și acest lucru avea să nu se schimbe în veci!


O zi specială, un moment unic și deosebit pentru orice cuplu, o amintire dragă ce în memoria noastră avea să miroasă a cafea, alge și sare, condimentată cu un strop de fericire și multă euforie.

Vă spun sincer, a fost cea mai bună cafea băută de mine, cel mai frumos 1 decembrie trăit și cea mai emoționantă zi de până acum.

Desigur, a aflat repede multă lume de marele eveniment, așa că a trebuit să îmi servesc colegii cu o cafea la birou, în cinstea fericitului eveniment și să le povestesc în amănunt fetelor, deasupra ceștilor aburinde toate detaliile!

De atunci pentru mine 1 decembrie are gust de cafea, miros de boabe proaspăt râșnite și fericire. Și ori de câte ori sunt cu moralul la pământ, ajunge să miros pachețelul cu cafea din bucătărie, să simt cum mă teleportez pe malurile mării, cum briza îmi suflă prin plete, iar EL mă face să descopăr fericirea adevărată.


Articol scris pentru Super Blog 2017, ediția de toamnă.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde