miercuri, 22 noiembrie 2017

Te iubesc... la o cafea!

În scurt timp, mai precis pe 1 decembrie se vor împlini doi ani de când EL m-a cerut în căsătorie!

O zi specială, ce de atunci înainte avea să poarte două semnificații- ziua mea și desigur, cea mai emoționantă zi din viața mea.

Un moment special, atent plănuit și încheiat cu cea mai delicioasă, aromată și parfumată cafea pe care am băut-o vreodată!


Treziți dis de dimineață, într-o zi de decembrie destul de răcoroasă, am plecat fericiți, alături de alți doi prieteni, spre mare.

Pe drum, la un mic popas, vizitând și bucurându-ne de frumusețile locului, întrebarea a venit firesc, iar răspunsul și mai firesc.

Și pentru că emoțiile au fost pe măsură de ambele părți, se cerea neaparat ca totul să fie stins cu mondeze cafea, proaspăt preparată, servită cu lapte și miere, să pregătească noul capitol al relației noastre.

Iar atunci când ești euforic, când cafeneaua unde îți asezi gândurile și te bucuri de ce tocmai ți s-a întâmplat are vedere la întinsul apelor, iar în fundal se aude  cafeaua boabe este măcinată, totul se transformă într-un vis frumos, un vis ce ai vrea să dureze la nesfârșit.


Privind măreția Mării Negre, bucurându-ne auzul cu sunetul cafelei măcinate, bucurându-ne gustul și mirosul cu prospețimea cafelei și a iubirii euforice, am știut că suntem pe drumul cel bun. Că asemenea simbolurilor desenate în ceșcuțele delicate de cafea, în acea zi magică ne-am dăruit pentru vecie inima unul altuia și acest lucru avea să nu se schimbe în veci!


O zi specială, un moment unic și deosebit pentru orice cuplu, o amintire dragă ce în memoria noastră avea să miroasă a cafea, alge și sare, condimentată cu un strop de fericire și multă euforie.

Vă spun sincer, a fost cea mai bună cafea băută de mine, cel mai frumos 1 decembrie trăit și cea mai emoționantă zi de până acum.

Desigur, a aflat repede multă lume de marele eveniment, așa că a trebuit să îmi servesc colegii cu o cafea la birou, în cinstea fericitului eveniment și să le povestesc în amănunt fetelor, deasupra ceștilor aburinde toate detaliile!

De atunci pentru mine 1 decembrie are gust de cafea, miros de boabe proaspăt râșnite și fericire. Și ori de câte ori sunt cu moralul la pământ, ajunge să miros pachețelul cu cafea din bucătărie, să simt cum mă teleportez pe malurile mării, cum briza îmi suflă prin plete, iar EL mă face să descopăr fericirea adevărată.


Articol scris pentru Super Blog 2017, ediția de toamnă.

4 comentarii: