luni, 13 noiembrie 2017

Memo On pentru amintiri de neprețuit

"Amintirile noastre sunt singurul paradis din care nu putem fi izgoniți." J.P. Richter

Memoria definește dimensiunea temporală a organizării noastre psihice, integrarea pe cele trei segmente temporale- trecut, prezent și viitor. Grație memoriei, eul nostru dobândește continuitatea identității în timp.

În lipsa memoriei, am trăi numai prezentul clipei, am fi în permanență puși în fața unor situașii noi, pentru care nu am dispune de nici un fel de experiență, procedeu de abordare și rezolvare, ne-am zbate în jocul încercare vs. eroare, edaptarea la mediu ne-ar fi imposibilă.

Memoria, deși un lucru banal, este piatra de temelie a unei bune funcționalități a ființei umane, construind, alături de gândurile noastre, adevărate premise ale libertății!

Fiind un proces psihic atât de important, este esențial să ne preocupăm de o bună funcționare a acestuia pe tot parcursul vieții. Prevenția este cheia unei vieți echilibrate, iar sprijinirea proceselor psihice, printre care și memoria, ar trebui să devină un obicei.

Un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și introducerea unor suplimente alimentare, precum cele de la Ayurmed sunt un ajutor de nădejde atunci când avem probleme cu memoria sau ne dorim să prevenim apariția lor!


Siropul Memo On este un supliment alimentar pe bază de plante a căror efecte constau în îmbunătățirea capacității de memorare și concentrare, pentru a te ajuta pe tine (și pe mine) să ne păstrăm intacte amintirile; pentru că, nu-i așa, sunt de neprețuit!?

Memo On se adresează tinerilor, adulților și vârstnicilor, persoanelor stresate și mereu aflate pe fugă. 

Câteva lingurițe de sirop au efecte magice (atenție însă, administrați siropul conform grupei de vârstă la care vă încadrați):

- susținerea și potențarea randamentului intelectual;

- sprijinirea memoriei elevilor/studenților, pentru a face față perioadelor încărcate din sesiune;

- îmbunătățirea capacității cognitive;

- creșterea rezistenței organismului în perioadele de stres;

- susținerea organismului în perioade aglomerate, stresate, obositoare;

- menținera capacităților psihice în parametrii optimi în cazul vârstnicilor;

- adjuvant în terapia sistemului nervos.

Așadar, siropul Memo On contribuie la buna funcționare a capacității de concentrare și memorare, susținând randamentul intelectual. Fiind echilibrați, funcționând la nivel optim, avem un grad sporit de conștientizare, atenție și desigur, rezultate bune la școală, serviciu și acasă.

Plantele din acest sirop, dintre care roinița, rozmarinul și ginko biloba contribuie la buna funcționare a circulației sanguine la nivelul creierului, contribuind la menținerea și potențarea funcțiilor și performanțelor intelectuale.

Roinița are proprietăți sedative, de relaxare a musculaturii, contribuind astfel la îmbunătățirea stării psiho-emoționale.

Ginko biloba sprijină sistemul circulator, fapt ce duce la echilibrarea organismului și induce o stare de calm.

Rozmarinul stimulează activitatea psihică și și îmbunătățește oxigenarea creierului.


Cu siguranță ne dorim cu toții o memorie de elefant, am vrea să nu ne mai pierdem vremea făcând liste și listuțe, semne și însemnări să nu mai uităm de o aniversare, de un dedline pentru un proiect sau de parțialul acela înfiorător. 

Sunt sigură că vă doriți să nu uitați nici un detaliu din ziua nunții, a unui eveniment fericit ori poate primul sărut.

Memoria, alături de complexitatea și multitudinea sa de procese este ceva special și de care trebuie să ne îngrijim din timp, pentru a nu o deteliora. Cu toții fugim de afecțiuni precum Alzhaimer ori demență și sunt subiecte aproape tabuu. Preferăm nici să nu ne gândim la ele. Dar stilul haotic în care trăim, factorii nocivi de mediu la care ne expunem, stresul zilnic, alimentația și un stil de viață dezechilibrat, pot duce, în timp la pierderi de memorie și alte afecțiuni conexe.

Simpla dorință de a avea o memorie de elefant, fără a acționa, este prea puțin importantă.

Ai grijă de tine, îngrijește-te de memoria ta, fii sigur că acele amintiri dragi, de neprețuit rămân intacte.

Acționează, ai grijă de tine și de memoria ta, folosește siropul Memo On, pentru o memorie de invidiat și amintiri dragi, ce durează!

8 comentarii:

 1. Eu chiar uit de multe ori unele lucruri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai perfecta dreptate, memoria este esentiala.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru persoanele care au nevoie de asa ceva s-ar putea sa fie bun, dar eu nu cred în suplimente alimentare! Un organism nu are nevoie de aceste suplimente daca doctorul nu I le recomanda!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite ca ai dreptate si acum vad ca nu am precizat in articol. Pastilele, suplimentele si orice altceva, desigur, se iau la recomandarea specialistului, nu dupa ureche!

   Ștergere