luni, 13 noiembrie 2017

I'm a sales master

Agenții de vânzări sunt un fel de magicieni, niște mentaliști bine documentați, ce reușesc să te facă să cumperi și ce nu ai nevoie- mai ales dacă sunt bine trainuiți!

Un bun vânzător nu o să stea niciodată cu ochii pe tine de parcă ai fi un vultur gata să înșface ceva din magazin și să își ia zboru, nu o sa vină în coasta ta să te întrebe cu un zâmbet tâmp daca ai nevoie de ajutor (cu siguranță nu ai nevoie de ajutor, iar dacă ai îl soliciți) ori să nu dea pe tine nici cât pe o ceapă degerată pentru că, după standardele, concepțiile și preconcepțiile lui nu ai tu bani de ce vinde el!

Nu, un bun agent de vânzări te va face să cumperi orice, indiferent că îți trebuie sau nu, cu zâmbetul pe buze, făcându-te să te crezi special și privilegiat, cu precădere că ți-ai golit portofelul/cardul pentru produsul acela WOW.

Iar un vânzător Edifier este cu siguranță unul bine trainuit, scuturat de preconcepții, cu o atitudine pozitivă, orientat către client și dornic să vândă cât mai bine.

Așadar, atunci când vine vorba de a îmi convinge clienții să achiziționeze un sistem audio elegant și luxos, precum S2000 Pro, îmi pun la bătaie toate atuurile, calitățile și defectele pentru a convinge clientul că de EL are nevoie!

Fie că ești burlac, proaspăt căsătorit, tătic cu acte în regulă, gospo fericită ori femeie de carieră, adolescent rebel sau poate student falit, de un sistem audio tot ai nevoie- motivele desigur, diferă! De la petreceri nebune cu prietenii, cinema în propria sufragerie, desene animate la rezoluție maximă și cine mai știe ce (aviz burlacilor), scenariu arată altfel cu un sunet de excepție.

Așadar dragul meu client și prieten, căci îmi ești ca un prieten, dacă ești în căutarea unui produs de calitate, cu un design unic, te aflii unde trebuie!
Având la bază cea mai nouă tehnologie, sistemul audio S2000 Pro se potrivește oricărui căminc, fiind o fuziune inteligentă de clasic și modern. Cu plăcuțe elegante din lemn, pentru un aspect luxos și elegant, nu face notă discordantă cu restul casei, reușind în același timp să fie vedeta camerei de zi!

Așadar, indiferent dacă ești introvert ori extrovert, dacă îți dorești să fii sufletul petrecerii, un super părinte sau proprietar de cinema, S2000 Pro este perfect pentru toate acestea!

Puternic ca un leu, elegant ca o doamnă, frumos ca o zeiță nu ai cum să nu îl adori.


Conceput de profesionaliști, pentru profesionaliști, Edifier S2000 Pro se ridică la cele mai înalte standarde, combină diferite tehnologii, rămânând în același timp simplu și elegant. Calitate desăvârșită și design unic.

Dragii mei, dacă voi nu îl vreți, el vă vrea, iar eu, mai presus de toate să știți că îl cumpăr! Voi aveți suficient curaj să vă puneți cu așa leu?!

Articol scris pentru SuperBlog ediția de toamnă, 2017.


2 comentarii: