joi, 16 noiembrie 2017

Florile Reginei by Luviane Atelier

Vă povestam acum ceva timp despre o descoperire dragă mie, parfumurile artizanale create de Iulia-Victoria Neagoe.

Toate informațiile aflate în cadrul seminarului la care am participat, precum și miroul fermecător din sticluțele elegante m-au cucerit, drept urmare nu am putut să nu plec acasă cu un parfum.


De cucerit m-au cucerit Mister și Matronalia, două parfumuri ce cred că se pliază perfect pe personalitatea mea.

Am ales ca primul achiziționat să fie Mister, pentru că îmi pare ceva mai senzual, iar eu sunt un strop copilăroasă și nu mi-ar strica ceva ajutor în a deveni un pic mai senzuală.

Ambele parfumuri amintite fac parte din colecția Miresme românești, alături de încă 3 parfumuri feminine, unul masculin și un altul dedicat sărbătorilor de iarnă.

Fiecare parfum din această colecție are o poveste a lui, specială și fermecătoare în același timp și aș vrea să vă spun povestea lor, pe scurt, poate vă stârnesc curiozitatea și la următorul târg le încercați și voi.
Fiecare parfum corespunde unei etape din viața femeii, conține ingrediente speciale și denumiri pe măsură.

Mister, este primul parfum creat, conține ylang-ylang, iasomie și lemn de santal. Este dedicat femeii mature, senzuale, sigură pe sine și căreia nu îi este frică să provoace. Un parfum afrodisiac, puțin condimentat și magic, adâncind misterul femeii fatale.

Matronalia este dedicat începutului vieții de familie, având ca inspirație sărbătoarea începutului de an a românilor și anume Matronalia. Conține anason, scorțișoară și patchouli. Este creat pentru a induce stare de bine, bucurie și optimism. Un parfum închinat fericirii începuturilor, acelor momente inocente, pline de încântare și senzualitate.

Kotys este creat special pentru femeile însărcinate, conținând ingrediente ce nu afectează gravidele. Conține smirnă, tămâie, lavandă, azalee și flori de portocal, simboluri ale feminității, fertilității și atașamentului față de familie.

Dryada este inspirat de sărbătoarea Sânzienelor și se adresează femeii tinere, aflate la începutul vieții amoroase, o perioadă de încercări și erori, jocuri ale seducției în căutarea perechii. Este un parfum floral-oriental, având două ingrediente de bază: busuiocul și iasomia. Iasomia este o floare de bun augur, o adevărată armă de seducție, iar busuiocul este o plantă magică, ce aduce noroc în dragoste.

Colecția mai conține trei parfumuri, Darzalas, pentru bărbații speciali din viața noastră, Zâna Florilor, creat special pentru micile domnișoare și Neios, un parfum ideal în sezonul rece.

Iar recent, pe lângă colecțiile existente, a fost lansat un nou parfum, dedicat reginei Maria. Acesta face parte din gama Florile Reginei și poartă numele de Violete, florile preferate ale reginei (sursă foto)


Violete, după cum îi spune și numele, conține violete indiene, rom, tabac, note lemnoase și balsamice, fiind un omagiu adus reginei Maria. Parfumul vine într-un recipient deosebit, cu un aer ușor vintage de care m-am îndrăgostit iremediabil, sticluțele cu pulverizator fiind de departe preferatele mele.

Și dacă sunteți în pană de idei în ceea ce privește cadourile de Crăciun pentru femeile speciale din viața voastră, ce spuneți de niște podoabe aromate?!

Fie că le umpleți cu parfum solid sau lichid, cu așa ceva nu o să dați greș față de iubitoarele de frumos și parfum de pretutindeni.

Eu una știu că de Crăciunul acesta podoaba mea aromată va avea miros de scorțișoară.

Voi ați purta astfel de parfumuri sau bijuterii aromate? Dacă da, pe care ați vrea să îl încercați?

4 comentarii:

 1. Eu as alege Neyos.

  RăspundețiȘtergere
 2. Violete ... cred ca asta as alege!
  Trebuie sa fie tare fain atat parfumul cat si ambalajul! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai ales o adevarata bijuterie de parfum sa stii! Daca l-ai mirosi, te-ai indragosti pe loc.

   Ștergere