marți, 14 noiembrie 2017

Black Friday by Bottega Verde

Doar câteva zile ne mai despart de 17 noiembrie și implicit de Black Friday! Dacă și voi vă numărați printre acei salariați ce își încasează bănuții pe 14 ale lunii, nu vă aruncați încă la cheltuieli, mai rezistați un strop tentației și păstrați-vă forțele (și banii!!!) pentru Vinerea Neagră!


De vineri până duminică, puteți profita de reducerile de până la 82% de pe site-ul Bottega Verde și să vă faceți stocul pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun, desigur.

Eu mizez pe shopping-ul inteligent, făcut din timp, cu răbdare și bine gândit. Și dacă puteți să îi surprindeți pe toți cei dragi, cu produse la prețuri mici-mici (deci puteți să le cumpărați mult mai multe daruri decât ați prevăzut) de ce să nu o faceți!?

Cu toate acestea, este esențial să luați în calcul câțiva factori atunci când faceți cumpărături de Black Friday:

- stabiliți de la bun început pentru cine vreți să faceți cumpărăturile (număr, vârstă, gen, preferințe etc.)

- stabiliți un anumit buget

- urmăriți din timp prețurile, produsele, eventual adăugați totul în whishlist pentru a vă ușura treaba

- stabiliți ce vreți să cumpărați pentru fiecare persoană în parte, dar răsfățați-vă și pe voi cu ceva

- analizați din timp și cumpărați inteligent, doar ceea ce vă este necesar

- aveți în vedere că produsele achiziționete vor fi oferite cadou de Crăciun, așă că alegeți ceva ce să se potrivească sezonului (produse potrivite sezonului rece, culori potrivite Crăciunului etc.) Așadar, pentru toate doamnele și domnișoarele speciale din viața voastră, gama cu Vanilie Neagră poate fi un cadou minunat de sărbători!


Așadar, fie că optați pentru pachete de cadouri sau produse single, arome specifice sărbătorilor de iarnă sau nu, produse destinate îngrijirii personale ori a căminului, Bottega Verde vă oferă o gamă largă din toate, pentru a îi putea mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși.

Eu una știu că de acest Crăciun aș prefera să primesc parfumuri și creme onctuoase. Voi ce ați vrea să vă aducă Moșul?- nu de alta, dar poate vă vede comentariile.

6 comentarii:

 1. Eu as vrea sa imi aduca mosul orice numai sa fie de la Bottega Verde.

  RăspundețiȘtergere
 2. Uite stii ce nu sunt eu de accord la aceasta "black friday"?
  Daca tot au "împrumutat-o" de la americani, de ce nu au luat si ziua multumirii? Si aia este la fel de importanta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai romanului ii place sa preia doar ce ii convine... sau eventual aduce profit. In fine, ar fi o dezbaterea mult prea lunga.

   Avem totusi si noi un fel de ziua recunostintei, cand serbam ziua recoltei. Principiul tot pe acolo e.

   De fapt avem mai toate sarbatorile... dar le facem la dublu. Halloween=ul cu Sf. Andrei, ziua recoltei cu ziua recunostintei etc.

   Cert e ca ador Black Friday-ul, mai ales cand e pe bune, caci unii nu prea il fac pe bune.

   Ștergere