Treceți la conținutul principal

America rollin'

To travel is to live!


Sigur vă place să călătoriți, să vizitați țări străine, să vedeți culturi cât mai diferite și în același timp să vă distrați dar să faceți și un ban!

Ce ați spune dacă toate cele de mai sus ar fi posibile prin programul Work and Travel vacanțe speciale, oferit de CND Vacanțe Speciale?!

Programul Work and Travel oferă studenților posibilitatea ca în vacanțele de vară să plece în U.S.A., având astfel parte de o experiență indedită, fun, rock&roll și unde mai pui că te întorci acasă și cu bani munciți de tine, să continui distracția și în România.

Și pentru că nu aș spune nu unei experiențe americane, vă dați seama că am fost prima care a răspuns pozitiv unei mini-vacanțe pe tărâmuri amerindiene.

Numai gândul că o să am ocazia să vizitez California și ale ei plaje minunate, palmierii uriași, oceanul azuriu și falezele gigantice deja m-a făcut să îmi pregătesc repede-repede valiza.

Desigur, era important și ce anume urma să muncesc, dar ideea de distracție, exersarea englezei, contactul cu o altă cultură și o diversitate extraordinară- OMG!

O destinație specială precum America cerea documentare, un strop de curaj, puțin extaz și nebunie. 


Programul Work and Travel mi-a oferit oportunitatea de a profita din plin de studenție și de lungile vacanțe de vară. Cu puțin ajutor și ceva curaj, California era a mea! Însorită, mișunând ca un furnicar, dar a mea!!!

Vacanța cu Work and Travel este ceva special, îmbinând în același timp utilul cu plăcutul, distracția cu munca, nebunia cu moderația.

Și credeți-mă când vă spun, nimic nu se compară cu o baie în ocean după o zi de muncă. E un soi de purificare sufletească, ce numai în America găsești.

Unde mai pui că nu ești singur, ci cu o echipă de oameni fani de peste tot din lume, oameni cu chef de distracție de la care înveți atâtea și atâtea lucruri... oameni frumoși alături de care te poți relaxa după muncă, dansând printre valuri, scoici și nisip fin.

Work and Travel pentru studenți, departe de a fi un mod de a fugi de părinți, de verile toride și plicticoase din România ori de a câștiga ceva bani, este un soi de program de dezvoltare personală demnă de luat în calcul. Și vă spun și un secret- vă faceți prieteni pe viață acolo.

Și învățați și adevărate lecții de viață, așă că, pentru o experiență demnă de un adevărat student, haideți spre America!!!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca