vineri, 10 noiembrie 2017

America rollin'

To travel is to live!


Sigur vă place să călătoriți, să vizitați țări străine, să vedeți culturi cât mai diferite și în același timp să vă distrați dar să faceți și un ban!

Ce ați spune dacă toate cele de mai sus ar fi posibile prin programul Work and Travel vacanțe speciale, oferit de CND Vacanțe Speciale?!

Programul Work and Travel oferă studenților posibilitatea ca în vacanțele de vară să plece în U.S.A., având astfel parte de o experiență indedită, fun, rock&roll și unde mai pui că te întorci acasă și cu bani munciți de tine, să continui distracția și în România.

Și pentru că nu aș spune nu unei experiențe americane, vă dați seama că am fost prima care a răspuns pozitiv unei mini-vacanțe pe tărâmuri amerindiene.

Numai gândul că o să am ocazia să vizitez California și ale ei plaje minunate, palmierii uriași, oceanul azuriu și falezele gigantice deja m-a făcut să îmi pregătesc repede-repede valiza.

Desigur, era important și ce anume urma să muncesc, dar ideea de distracție, exersarea englezei, contactul cu o altă cultură și o diversitate extraordinară- OMG!

O destinație specială precum America cerea documentare, un strop de curaj, puțin extaz și nebunie. 


Programul Work and Travel mi-a oferit oportunitatea de a profita din plin de studenție și de lungile vacanțe de vară. Cu puțin ajutor și ceva curaj, California era a mea! Însorită, mișunând ca un furnicar, dar a mea!!!

Vacanța cu Work and Travel este ceva special, îmbinând în același timp utilul cu plăcutul, distracția cu munca, nebunia cu moderația.

Și credeți-mă când vă spun, nimic nu se compară cu o baie în ocean după o zi de muncă. E un soi de purificare sufletească, ce numai în America găsești.

Unde mai pui că nu ești singur, ci cu o echipă de oameni fani de peste tot din lume, oameni cu chef de distracție de la care înveți atâtea și atâtea lucruri... oameni frumoși alături de care te poți relaxa după muncă, dansând printre valuri, scoici și nisip fin.

Work and Travel pentru studenți, departe de a fi un mod de a fugi de părinți, de verile toride și plicticoase din România ori de a câștiga ceva bani, este un soi de program de dezvoltare personală demnă de luat în calcul. Și vă spun și un secret- vă faceți prieteni pe viață acolo.

Și învățați și adevărate lecții de viață, așă că, pentru o experiență demnă de un adevărat student, haideți spre America!!!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.4 comentarii: