Treceți la conținutul principal

A dress to undress

Fiorii primei iubiri, stolueile de fluturași, euforia constantă și norișorii roz sunt semne clare că ești îndrăgostit iremediabil.

Iar prima întâlnire cu EL... cu siguranță ceva mai important nu există!

Sunt sigură că știți prea bine despre ce vorbesc și că ați trecut și voi prin astfel de momente pline de emoție măcar o dată în viață.

Iar pregătirile pentru marea zi... frenezie! Totul trebuie ales cu mare grijă, de la ojă, cercei, rochii elegante și cizme, trebuie să fie perfect.

Printr-un haos de genul am trecut și eu la prima întâlnire cu EL, iar munca mi-a fost și mai grea, căci totul se petrecea iarna. Și unde mai pui că era și ziua mea... musai trebuia să fac impresie.

Și pentru că urma să ne întânim pe afară, să ne plimbăm puțin și apoi să celebrăm evenimentele la un local drăguț, am optat pentru o rochiță din piele numa bună de undress, un pulover festiv, o pereche de cizme comode și un palton subțirel.


Din oglindă îmi zâmbea o Amalie mulțumită, toate erau aranjate, de frigul de afară eram ferită. Unde mai pui că ajunsă la locul întâlnirii am avut parte de o surpriză pe măsură, sub forma unui cadou aniversar.

Rochița era sexy și cuminte în același timp, întâlnirea mergea minunat... până când, tot aplecându-mă să hrănesc veverițe am auzit un poc!

Și așa și-a dat ultima suflarea sexoasa rochiță neagră. Vă dați seama ce emoție, ce jenă și ce obraji mai roșii ca puloverul am făcut.

Deja îmi vedeam întâlnirea eșuată, șunculițele revărsându-se prin crăpătură și cina de la restaurant compromisă.


Noroc cu eșarfa cumpărată de pe site-ul Answer.ro și cu ajutorul căreia am reușit să improvizez un brâu destul de stylish, acoperind crăpătura rochiei și așa continuând întâlnirea.

Desigur, de la acel eveniment de fiecare dată când port o rochiță mi se reamintește de prima întâlnire și așa-zisa strategie de a dress to undress.

Cer este că întâlnirea a fost atât de reușită, că acum suntem căsătoriți, iar eșarfa ce a reușit să salveze situația își are locul ei de cinste. Ea și încă o duzină de eșarfe comandate pe Answer- căci nu știi când apare o situație neprevăzută și o eșarfă poate deveni vitală!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017, ediția de toamnă.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î