miercuri, 15 noiembrie 2017

A dress to undress

Fiorii primei iubiri, stolueile de fluturași, euforia constantă și norișorii roz sunt semne clare că ești îndrăgostit iremediabil.

Iar prima întâlnire cu EL... cu siguranță ceva mai important nu există!

Sunt sigură că știți prea bine despre ce vorbesc și că ați trecut și voi prin astfel de momente pline de emoție măcar o dată în viață.

Iar pregătirile pentru marea zi... frenezie! Totul trebuie ales cu mare grijă, de la ojă, cercei, rochii elegante și cizme, trebuie să fie perfect.

Printr-un haos de genul am trecut și eu la prima întâlnire cu EL, iar munca mi-a fost și mai grea, căci totul se petrecea iarna. Și unde mai pui că era și ziua mea... musai trebuia să fac impresie.

Și pentru că urma să ne întânim pe afară, să ne plimbăm puțin și apoi să celebrăm evenimentele la un local drăguț, am optat pentru o rochiță din piele numa bună de undress, un pulover festiv, o pereche de cizme comode și un palton subțirel.


Din oglindă îmi zâmbea o Amalie mulțumită, toate erau aranjate, de frigul de afară eram ferită. Unde mai pui că ajunsă la locul întâlnirii am avut parte de o surpriză pe măsură, sub forma unui cadou aniversar.

Rochița era sexy și cuminte în același timp, întâlnirea mergea minunat... până când, tot aplecându-mă să hrănesc veverițe am auzit un poc!

Și așa și-a dat ultima suflarea sexoasa rochiță neagră. Vă dați seama ce emoție, ce jenă și ce obraji mai roșii ca puloverul am făcut.

Deja îmi vedeam întâlnirea eșuată, șunculițele revărsându-se prin crăpătură și cina de la restaurant compromisă.


Noroc cu eșarfa cumpărată de pe site-ul Answer.ro și cu ajutorul căreia am reușit să improvizez un brâu destul de stylish, acoperind crăpătura rochiei și așa continuând întâlnirea.

Desigur, de la acel eveniment de fiecare dată când port o rochiță mi se reamintește de prima întâlnire și așa-zisa strategie de a dress to undress.

Cer este că întâlnirea a fost atât de reușită, că acum suntem căsătoriți, iar eșarfa ce a reușit să salveze situația își are locul ei de cinste. Ea și încă o duzină de eșarfe comandate pe Answer- căci nu știi când apare o situație neprevăzută și o eșarfă poate deveni vitală!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017, ediția de toamnă.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu