marți, 10 octombrie 2017

Webstock memories

Dacă anul trecut am suferit teribil din cauza faptului că nu am putut ajunge la Webstock, 2017 a fost mult mai bun cu mine și m-am putut bucura de atmosfera everfescentă a evenimentului.


Locația aleasă pentru eveniment, desăvârșită- Hotelul JW Marriott este impunător, grandios și cu o arhitectură minunată, luminos, prietenos și plin de viață. Poate părea ciudat, dar hotelul îți dă impresia că are o viață a lui, o personalitate proprie, fiind prietenos și distant în același timp.

Și pentru că Webstock a început dis de dimineață, organizatorii au fost foarte atenți și ne-au întâmpinat cu croissante delicioase, cafea aburindă și limonadă dulce-acrișoară.

Iar pe parcursul evenimentului ne-am tot bucurat de surprize si mici dulcegării culinare, numai bune să îți ofere energia atât de necesară.


Lume multă, zarvă și mai multă, zâmbete și voie-bună, precum și conferințe deosebit de importante, toate adunate laolaltă pentru iubitorii de on-line.

Mi-a plăcut mult ce am aflat la Webstock 2017, precum și grija organizatorilor față de invitați, atenția la detalii și locația minunată.

Sper din tot sufletul să am plăcerea să particip și la Webstock 2018, căci evenimentul ăsta e ca un drog-provoacă dependență!

6 comentarii: