marți, 24 octombrie 2017

Recenzie Întoarce-te la copilul din tine, un joc al vindecării

Din prima clipă când am întâlnit titlul cărții scrise de Margareta Achiței, am știut că aceasta este una dintre cărțile pe care e musai să le citesc!

Drept pentru care, atunci când cei de la Bookzone m-au surprins cu un colet misterios, în care trona mândră cărticica Întoarce-te la copilul din tine, un joc al vindecării (cu autograf!!!!), am crezut că am ajuns în Rai.


Și pentru că dedicația autoarei m-a surprins atât de plăcut, trebuia să o împărtășesc și cu voi- "Copilul interior este chiar sufletul tău. Zâmbește-i!"

Margareta Achiței are perfectă dreptate când afirmă că sufletul este acel copil interior. Și așa cum afirmă și în care, carte ce e mai mult un ghid de conștientizare, dezvoltare personală și acceptare de sine, dacă ne dorim fericire e musai să ne îngrijim de sufletul nostru.

Mi-a plăcut mult cartea, tehnicile prezentate, modul în care autoarea familiarizeaza, treptat, cititorul cu tehnicile specifice- un gen de lectură pe care îl recomand 100%.

Dacă ar fi să fiu cârcotașă, pot afirma că un aspect prezent pe tot parcursul lecturii m-a deranjat (dar acest aspect este general valabil) și anume interacțiunea directă a autorului cu cititorii. Nu îmi place când scriitorul utilizează mici artificii ce te fac să crezi că ai parte de un dialog face to face cu el. Nu știu de ce, dar consider că nu e cazul să simt că cineva comunică direct cu mine atunci când citesc.

Un mic detaliu, știu, dar cartea merită cu vârf și îndesat, lucru ce m-a făcut să trec peste implicarea atât de personală a autoarei.

Așadar, dacă vă doriți o schimbare în viața voastră, dacă treceți printr-un moment mai dificil ori dacă aveți senzația că vă aflați într-un cerc vicios, dacă lucruri ce vă plăceau acum nu reușesc să vă smulgă nici măcar un zâmbet, Întoarce-te la copilul din tine, un joc al vindecării este cartea perfectă!

Citiți-o, înțelegeți-o, acceptați schimbarea și lucrați în acest sens. Căci, fie că ne place ori ba, schimbarea nu vine ușor ci cu multă muncă.

Iar această schimbare este strâns legată de întoarcerea la esență, la înțelegerea că puterea schimbării stă în noi și că dacă vrem ca viața să arate altfel, cheia fericirii e la noi și în sufletul nostru.

Sper că am reușit să vă stârnesc interesul și să vă conving că o carte ca Întoarce-te la copilul din tine poate fi mai mult decât o simplă lectură, ci și o lecție de viață.

Pentru a învăța mai multe despre voi și sufletul vostru, click aici- vin sărbătorile, e un cadou minunat pentru oricine.

8 comentarii: