joi, 26 octombrie 2017

New trend: Metallic Autumn

Toamna aceasta se poartă nuanțele metalice,  indiferent că sunt sau nu îndăznețe. Roșu, maro, mov, verde, corai- important e să fie cu tente metalice!

Oferind buzelor un efect lucios deosebit, conținând perle fine irizante, rujurile metalice sunt cu adevărat must-have-ul acestei toamne!


Lipgloss-urile cu efect metalic de la Essence sunt chic, ușor de aplicat și rezistă mult timp pe buze, îmbrăcând buzele într-o peliculă intensă și extrem de metalică. 

Eu personal am optat pentru o nuanță mai îndrăzneață, zic eu potrivită toamnei și care cu siguranță te scoate din anonimat.

Dacă nu vreți să ieșiti în evidență purtând mov, puteți oricând alege un roșu ori un maroniu plăcut.

De fapt, următorul pe listă este un ruj metalizat din gama recent lansată a celor de la Pupa, deoarece mă duce cu gândul la frumoasele frunze ruginii ale toamnei, culori ce îmi plac atât de mult (vă las mai jos o fotografie preluată de pe site-ul Pupa, ca să vă faceți o idee)Prețurile pentru glossurile și rujurile cu efect metalic variază, începând de la 10-15 lei și putând să urce chiar peste 100 lei. Ținând însă cont că e o tendință trecătoare, iar rujurile sunt poate cele mai întâlnite în poșeta unei femei, nu cred că merită investim mai mult de 50 de lei într-un astfel de produs.

De fapt, consider că este mult mai productiv (pe termen lung, desigur) să investim bănuții în produse de îngrijire, precum creme și serum-uri decât în cosmetice. E drept că ultimele acoperă imperfecțiunile și ne fac să arătăm wow, dar primele au grijă de pielea noastră pe termen lung- și acela este adevăratul câștig.

Revenind însă la rujurile metalice, vă recomand să vă jucați cu diferite nuanțe, să îndrăzniți să le purtați, alegând în același timp o culoare alături de care să vă simțiți confortabil.

Mie una îmi plac mai mult acest tip de rujuri, spre deosebire de cele mate, mai ales că pot fi aplicate și ceva mai neglijent, fără prea multă precizie sau bibileală, particulele sidefate formând un joc interesant de lumini, ce distrage atenția de la mici imperfecțiuni de aplicare.

Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că rujurile metalice atrag privirea asupra lor și este necesar să aveți un ten curat, îngrijit, dinți frumoși și nu foarte multe riduri. Căci produsele de make-up ce conțin sidef, au prostul obicei de a evidenția orice rid.

Sper că vă place noul trend în materie de buze (și ungii, să știți, au apărut multe oje metalice) și că o să încercați câteva din noile culori ale toamnei!
6 comentarii: