vineri, 27 octombrie 2017

How to: home good vibes

Atunci când gândești pozitiv, lucruri pozitive ți se întâmplă, iar întreaga ta stare (fizică, mentală, spirituală etc.) este una bună.

Dacă la școală, facultate sau birou nu poți să îți amenajezi locul după placul inimii, singura oază de liniște devin astfel, căminul tău.

E drept că mi-ar plăcea să îmi petrec mult mai mult timp alături de căsuța mea dragă, timp în care să mă dedic îngrijirii și amenajării ei, astfel în cât să fim amândouă pozitive și pline de voie-bună!

Dorințele și visele sunt însă departe de realitate și cum serviciul ne ocupă mai mult de jumătate din zi, amenajarea locuinței și inserarea unor good vibes trebuie făcută în așa fel în cât să nu îmi consum toată energia. Lucru general valabil și pentru căsuța mea, căci e musai să aibă un consum cât mai redus de energie.


Dacă pentru decor, amenajare și good vibes mă ocup eu, pentru certificat energetic de nota 10, îi las pe specialiști să se ocupe!

Nu știu voi cum sunteți ori cum reușiți să aduceți energii pozitive în căsuța voastră, dar eu am câteva ingrediente secrete pentru asta.

Aerisiți, aerisiți, aerisiți! Este crucial să lăsați aerul să circule, pentru a curăța casa de energiile negative și a o reîmprospăta.

Un alt secret- să aveți un clopoțel în casă și când simțiți nevoia să schimbați atmosfera în casă, ZĂNGĂNIȚI!!! Spiritelor rele nu le place clinchetul clopoțeilor, iar aceasta este o modalitate potrivită de a ne asigura, din când în când, că locuința ne este ferită de spirite malefice.

Achiziționați-vă ulei de lavandă, salvie, crețișoară etc. și utilizați-le în aromaterapie. Astfel, căsuța voastra va mirosi divin, voi o să fiți relaxați, cu tonusul de 10 și eliberați de stresul de peste zi.

Nu uitați că și plantele/florile joacă un rol important, precum și elementele ce te duc cu gândul la natură. Sunt o dezmierdare pentru ochi și pansament pentru suflet.

Astfel, căsuța voastră va fi o oază de liniște și relaxare și energii pozitive, ce se răsfrâng asupra noastră. Însă, așa cum în orice e nevoie de echilibru, pentru o casă 100% fericită, avem nevoie și de specialiși care să ne ajute să reducem consumul de energie în locuințe.


Pentru a ne putea ajuta și a ne revigora căsuța, aceștia e musai să realizeze o termografie atentă și în funcție de rezultat să ne ofere soluțiile perfect adaptate nevoilor (noastre) căminului nostru.

Termografia este o metodă eficientă și non-invazivă, prin intermediul căreia se determină pierderile de căldură la suprafața clădirii, acest lucru realizându-se utilizând o cameră de termoviziune.

Scopul acestei tehnici este de a determina pierderile de căldură și a oferi soluții adaptate de reducere a acestora, astfel căsuța noastră dragă devenind mai eficientă, confortabilă și încârcată de energii pozitive!

Specialiștii Certificat Energetic pun la dispoziția fiecăruia dintre noi un raport complet al termografiei, imagini complete, interpretări și soluții. Este necesar să analizăm atent acest raport deoarece ne semnalizează probleme esențiale ale locuinței, printre care, identificarea conductelor înfundate, a infiltrațiilor de aer, a zonelor cu o probabilitate mare de a apărea condens și mucegai, a problemelor constructive și a pierderilor excesive de căldură.

Eu una de când mi-am trimis căsuța la doctor, fiind atent examinată și testată, iar apoi tratată și îngrijită, vă spun sincer că amândouă suntem mult mai fericite! Peste tot în jurul meu simt doar energii pozitive și chicotelile pline de fericire ale căsuței mele dragi.

Vă sfătuiesc și pe voi să vă analizați locuința, pentru a obține fericirea completă pentru doi!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.


6 comentarii:

 1. Si aici este trendul acesta cu cat de bine este izolata casa...
  Casa mea este în C, pentru ca este construita din '85. Alt motiv nu au gast, dar este ok ptr mine! :)
  Eu sunt multumita de ea, tine caldura iarna si vara racoarea! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atata timp cat tu esti multumita de ea, sunt sigura ca nimic altceva nu mai conteaza! Sa te bucuri pentru inca multi ani de casuta ta (si ea de voi)!

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. O ducem la tomograf- cel putin garsoniera unde stau ar trebui dusa si internata la cata caldura pierde!

   Ștergere
 3. Foarte fain articol. Succes!

  RăspundețiȘtergere