Treceți la conținutul principal

Epilarea cu ceară- pro's and con's + giveaway

Vă povesteam într-o postare anterioară (vezi aici) despre un magazin on-line cu produse pentru epilat extrem de variate, de o calitate superioară și la prețuri minunate!

Iar cu ocazia acestei descoperiri, cei de la EpilatPRO mi-au dăruit câteva produse. Mie personal, mereu mi-a plăcut ceara ca metodă de epilare (deși am și epilator și îl folosesc și pe el destul de des), folosesc astfel de produse de prin clasa aVIIIa, am ceva experiență în domeniu, iar surpriza echipei EpilatPRO m-a surprins foarte plăcut.

Și pentru că ador epilarea cu ceară, m-am gândit ca postarea de astăzi să o dedic acestei metode și să vă detaliez aspectele pro și contra.

De asemenea, în cazul în care optați pentru acest tip de epilare, trebuie să știți că aveți nevoie de:

- rezerve ceară
- aparat încalzit ceara (o puteți încalzi și în cuptorul cu microunde, dar nu recomand)
- benzi hârtie specială epilare
- ulei/spray post epilare


Așadar, puteți utiliza ceara de epilat pentru epilarea picioarelor, mâinilor, mustăcioarei, abdomenului etc.

Dacă folosiți un încălzitor ceară profesional, iar rezervele sunt bine încălzite, ceara devine deosebit de flexibilă, ușor de aplicat și plăcută în contact cu pielea- trebuie însă să fiți foarte atente să nu aplicați ceara prea fierbinte.

După aplicarea acesteia, cu ajutorul unor benzi pentru epilat, îndepărtați produsul- pentru o epilare eficientă, smulgeți părul în direcția opusă creșterii firului de păr.

Când întregul proces este terminat, e musai să aplicați pe piele spray/ulei după epilat, masând cu mișcări circulare.


Rolul acestui ulei este de a calma și hidrata pielea, de a încetini creșterea firelor de păr și a preveni apariția iritațiilor.

Acum că știți cam de ce avem nevoie pentru o epilare desăvârșită și ce ar trebui să conțină un kit depilator pentru fete chic, să trecem la ce ne interesează- pro și contra epilării cu ceară!

Aspecte pro:

- ușor de folosit, smulge firele de păr din rădăcină, cu durere minimă;
- folosită constant rărește și subțiază firul de păr;
- epilarea a suprafețe mari în timp scurt;
- previne creșterea firelor de păr sub piele.

Aspecte contra:

- dacă aveți pielea sensibilă, faptul că vă epilați cu ceară fierbinte poate duce la apariția de iritații;
- dacă nu lucrați suficient de repede ori nu aveți "sânge" să trageți de benzi, acest tip de epilare poate fi un chin.

Ca să fiu sinceră 100%, mărturisesc că eu utilizez combinat cele două metode de epilare- ceară și epilator, în funcție de nevoie și timp. Iar vara, din cauza căldurii, prefer epilatorul.

Însă cum vine toamna și frigul, optez pentru ceară. Reușesc să mă încălzesc în timp ce mă epilez, părul crește mai greu după epilarea cu ceară.

Plus că, așa am o diversitate mai mare, având o gamă uriașă de tipuri de ceară din care să aleg- ceară simplă, cu miere, aloe, fructe de pădure etc- aromaterapie în propria casă!

Și pentru că iubesc epilarea cu ceară atât de mult, am pregătit o super surpriză pentru norocoasa ce va fi aleasă buburuza lunii octombrie.

Premiul acestei luni constă într-un mini kit de epilare!


Kit-ul conține o rezervă de ceară, o fiolă post epilare pentru încetinirea creșterii firelor de păr și două pliculețe cu ulei hidratant post epilare!

Comentarii

  1. Si eu la fel vara cu aparatul, iarna cu ceara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu îți mărturisesc ca folosesc ce-l mai des epilatorul, ceara încă nu am îndrăznit sa folosesc și cred ca îmi este puțin frică dar am timp sa abordez și zona asta în curând. ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ma grabesc folosesc si eu tot epilatorul. Dar cand am timp suficient si sunt relaxata, prefer ceara.

      Daca te decizi pana la urma, iti recomand marcile de ceara din aceasta postare, din cate am incercat acestea smulg cel mai eficient firele de par, cu durere minima.

      Ștergere
  3. eu folosesc lama de ras deoarece nu am tăria sa incerc aparatul de ras sau epilatorul cu ceara imi este frica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obisnuiam si eu sa folosesc aparatul de ras, dar crestea mult prea repede parul si mi-am facut curaj in cele din urma. :)

      Ștergere
  4. Eu castig ... eu castig, pentru ca tot nu am ce epila! LOL
    Succes fetelor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o asa o norocoasa! Tare as vrea sa mai scap si eu de cateva firicele..

      Ștergere
  5. Eu nu am probleme cu parul nedorit (nici cu cosurile) :))), voiam doar sa te felicit pentru postarea complexa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pt. Articol si pt.sfaturi!folosesc cu placere ceara de epilat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pt. Articol si pt.sfaturi!folosesc cu placere ceara de epilat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag. Si mie imi place mult ceara, mai ales ca parul creste mai greu in urma epilarii cu ceara, fata de epilator.

      Ștergere
  8. Folosesc mai mereu aparatul de epilat,dar ,intr-adevar, epilarea cu ceară este msai eficientă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cand sunt foarte grabita folosesc epilatorul. Iar in ultimul timp sunt mai mereu pe fuga, din pacate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde