luni, 16 octombrie 2017

English for Corporate(s)

When in doubt, call for agenția de traduceri Swiss Solutions !

Secolul XXI, pe lângă faptul că este secolul vitezei, a devenit și un soi de mix intercultural, fapt ce a dus la "popularea" birourilor, corporațiilor etc., cu oameni din diferite culturi și țări, vorbitori ai tuturor limbilor pământului. 

Iar din dorința managerilor de a crea o echipă omogenă, unde angajații să se înțeleagă și să comunice, a luat naștere un program cu totul și cu totul special, intitulat:

Cursuri limbi străine pentru firmeÎn cadrul acestui curs, pe lângă faptul că angajații vor învăța lucruri utile, se vor distra de minune, totul sub forma unui work-shop de dezvoltare personală!

Iar investiția aduce recompense duble, căci managerul se va bucura de traduceri specializate în propria firmă, iar angajații vor fi mai fericiți.

Indiferent că lucrați într-o firmă cu profil economic, logistic, judiciar, financiar, administrativ etc., Swiss Solutions are cursul perfect pentru fiecare, la finalul căruia angajații cu siguranță pot afirma că nivelul de engleză este de proficiency!

Traduceri, conversații la nivel business, redactare texte, cu Swiss Solutions totul devine floare la ureche, iar învățarea limbilor străine- o joacă de copil.


Iar dacă angajații tăi vin deja cu o bază bine formată din școală sau facultate, un curs de limbi străine pentru firme îi poate lesne transforma în adevărați profesioniști, fără prea mult efort ori bătăi de cap! Și așa, ca manager, nu câștigi doar un angajat multumit, descurcăreț în ale limbilor străine, ci un adevărat specialist.

Și îți mai spun un secret- acei angajați pe care i-ai valorizat, în care ai crezut și i-ai creditat, în care ai investit și i-ai trimis la curs, vor deveni devotați!

Iar tu, ca manager, de astfel de angajați ai nevoie. Să se comporte ca o echipă, să fie o familie, să se simtă apreciați.

Ce spui, te-am convins să îți trimiți echipa să se amuze, să învețe ceva util, să se dezvolte socio-profesional și să aibă parte de o experiență de neuitat?!Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.


10 comentarii:

 1. Chef sa ai, ca tu stii tu cum e ... pofta vine mancand! :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Wow! V-am descoperit în revista "Atelierul"!
  Stiam eu ca a fost fain la nunta voastra ... dar acum pot spune ca a fost de vis, totul! <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu stii cat de fericita m-ai facut! Si mie mi-a placut, dar eu nu contez, sunt subiectiva. Imi place sa aud feedback pozitiv de la altii. Te pupam!

   Ștergere