vineri, 29 septembrie 2017

The Autumn Wears Answear

"Style is a  way to say who you are without having to speak." (Z. Rachel)


Atunci când îți trece pragul o doamnă colorată și zvăpăiată ca Toamna, trebuie să îți mobilizezi toate forțele și să o ajuți să se prezinte în lume așa cum se cuvine.

Îmi amintesc ca și cum s-ar fi petrecut acum, ziua în care, val-vârtej a intrat în micul meu atelier de styling mândra și frumoasă Toamnă. Puțin speriată și înfrigurată, mi-a mărturisit că are mare nevoie de un stylist nou, căci tare s-a mai plictisit de culorile arămii pe care le poartă de atâta și atâta timp.

Parol că a fost atât o surpriză, cât și o provocare, căci era printre primele cliente și colac peste pupăză, nu era orice fel de clientă, ci chiar TOAMNA!

M-a pus puțin în încurcătură, dar mi-am dat cuvântul de stylist avangardist că o să îi reinventăm ținutele și m-am pus repede pe treabă. 

Și pentru că mândra chic mi-a mărturisit că sezonul acesta își dorește să cutreiere pe dealuri și câmpii, prin păduri și luminișuri, să simtă vântul prin plete și natura prin fiecare por, m-am pus pe căutat paltoane.

După ceva căutări, am căzut amândouă de acord asupra unei frumoase piese, colorată și îndrăzneață, paltonul ideal pentru a te scoate din anonimat și a aduce o pată de culoare pe câmpiile (și pădurile)
gri-arămii.


Și cum mândra Toamnă are de gând să cutreiere destul de mult, alegerea ghetelor potrivite a fost destul de challenging, căci nu reușeam să ne decidem  ce ar fi mai potrivit- ghete din piele, ghete din piele ecologică, cizmulițe... Până la urmă, ne-am oprit asupra unor ghetuțe comode și călduroase.

Și când credeam că aproape am rezolvat toată problema, o dată s-a zburlit mândra Toamnă la mine și mi-a evidențiat (evidentul) că nu poate cutreiera țara doar în ghete și palton, indiferent că sunt paltoane de damă elegante sau nu.

Așă că ne-am reluat căutările pe site-ul Answear, căci unde altundeva mai găseam noi mai mult de peste 300 de brand-uri în același loc?!

Și pentru că Toamna aduce cu sine un frig, vânt și brumă argintie, ce o putea reprezenta mai bine dacă nu un pulover argintiu, atent ascuns sub frumosul palton de damă elegant, de un roșu pătrunzător. O combinație grăitoare, între căldura primei culori și răceala argintiului. Toamna s-a declarat de-a dreptul impreionată de asocierea făcută.


Iar piesa de final, ca să nu zic cireașe de pe tort, o fustă încântătoare, roșu-cărămiziu, menită de a aduce la iveală firea puternică, încrezătoare, chic și feminină a Toameni.


Toamna îmbrăcată în piele este ceva de-a dreptul senzual, poate chiar boem, dar cu siguranță încântător.

În cele din urmă, îmbrăcată ca o zeiță ce e, Toamna a părăsit micul meu atelier de-a dreptul extaziată, cu un chef nebun de viață și cutreierat țara, așa cum îi stă bine unei femei puternice ca ea!

Unde mai pui că outfitul obținut butonând și click-uind pe Answear i-a oferit suficientă încredere în sine și fericire, cât să înfrunte mult iubita vară...

Pășind încrezătoare pragul atelierului, mi-a aruncat un zâmbet pișcher, mi-a făcut jucăuș cu ochiul și a plecat veselă, pe o pală de vânt, lăsând în urma-i primele frunze colorate, castane țepoase și parfum de reavăn... semn că Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi.

Dacă prin pelegrinările voastre pe meleagurile țării se întâmplă să o zăriți, să vă încânte privirile și să vă stârnească admirația, nu uitați că Autumn Wears Answear!


P.S. Era să uităm, dar mândra Toamnă a plecat purtând și câteva accesorii, must-have, accesorii ce i-au dat un super zvâc (livrate tot de Answear, desigur).
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.

10 comentarii:

 1. Foarte frumos articolul mult succes.

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi pare rău că a venit toamna si împreună cu ea și frigul, aș fi vrut sa mai rămână vara. Încă nu sunt pregătita de sezonul rece. �� Și mie îmi place site-ul Answear.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si pe mine m-a prins valul asta de frig pe picior gresit... sper sa mai vina zile caldute, caci, cum ai spus si tu, nu suntem inca pregatiti de vant si ploi.

   Ștergere
 3. Cum de n-am vazut si eu fusta aia rosie?! :)) Frumos ai scris! Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt foarte multumita de achizitiile facute de la Answear.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa inteleg ca a inceput super .... califragilistic ... hahahaha!!! Sa ai success! Weekend placut! <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A inceput, a inceput! Multumesc, sa fie. Un weekend minunat si voua!

   Ștergere